Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Thursday, February 7, 2013

warm-up updates [sometimes 'dislike' is not the other word of 'hate']

Hye~ Back again. Tetiba baru teringat dekat belog selepas satu semester hidup tanpa mengapdet belog. Kuikuikui.



Sebenarnya minggu ni sepatutnya dah masuk minggu ketiga cuti semester bermula. Tapi baru minggu ni dapat rehat-rehat rilek-rilek goyang kaki dekat rumah. Sobsobsob. Saya baru balik dua minggu field trip field work and get tanned T____T sebab berjemur buat kerja tepi pantai. Yang pentingnya kedua-dua tangan burnt sebab tak pakai sunblock dekat tangan kahkahkah. Macam hindu paria dah hitamnya.



And a lot of things jadi during the past third semester sebenarnya tapi tak tahu kenapa I can’t bring myself to update the blog. Can’t bring myself konon puihhhh, padahal satu sem ni je dah khatam lebih dari 20 drama korea kahkahkah. I’m extremely koreanized =,=. And final exam baru-baru ni, oke-oke sajork except three papers yang diajar oleh lecturer yang sama hahahaha. Rasa macam boleh agak ada C and B dalam oncoming exam slip bhahahaha. Harap-harap takde C- and below.



Anyway, these two pictures are taken during the first week of field trip, dekat Mersing. 



12.7mm | 1/2500s | f/5.6 | ISO 400

pokok bakau
10mm | 1/2500s | f/5.6 | ISO 400




Beautiful pantai sri mersing that sore my feet and the group members’ as we have to walk about 1km to get to the station. Sebenarnya tak sampai 1kilo pun tapi rasa macam 1kilo sebab the geology of the rocky and muddy beach. (muddy sebab dekat dengan muara sungai thus deposition of mud are intense - I think) Bayangkanla walking on the edge of rock – added with my unstable lower body hakhak. Sedih. (sebab tu saya lagi suka belajar teori dari praktikal lalalala)



As you can see, the water are not so clean. Maybe sebab tu laut china selatan kot? Errr. Sori saya amek geologi bukan geografi =,= but the wind that blows hard still makes me sentimental and emotional hahaha! Other pictures will be updated later. Though it’s a pity yang ada certain hari yang saya malas nak bawak kamera and the moment when I decide to enjoy photography – again –the bateri habis kamera the kamera habis bateri. Hukhuk.




so, stay tuned for the next update weuheuheu~



reminiscing the mersing beach made me remember 
that one of the classmate suddenly appeared 
in front of us yang tengah rehat-rehat - smoking. 
and tak tahulah kenapa nak terasa dengan dia 
padahal ramai lagi yang smoking dalam kelas tu.
sebab asap rokok tu mengganggu emotional moment?
mungkin.
hahaha.



sampai hari ni saya masih lagi fikir 
yang kalaulah ayah tak merokok dulu, 
he might still be with us.
tak tahulah kenapa air mata murah sangat. 



you left so soon, so soon
you went so soon, so soon
I have to move on
cause I know it's been too long
Maher zain - so soon



and why people must sacrifice 
the happiness of their future beloved people, 
I just can't understand.
hmmm.
sometimes 'tak suka' is not the other word of 'benci'
saya harap orang berkenaan faham.