Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Saturday, February 16, 2013

Kenapa ya? Manusia selalu tak menghargai apa yang ada di depan mata.


Pantai Sri Mersing











fave





Beberapa hari lepas, one of my kitten mati. Hm. Sebelum dia mati tu, I was looking for him sebab tak ternampak lagi batang hidung dia hari tu. Looking at his weak body terbaring belakang mesin basuh, I carried him into the house while crying. Menyesal sebab tak layan dia puas-puas masa dia masih hidup, menyesal sebab tak main dengan dia puas-puas. Dramatik betul bunbun. macam lah tu kucing pertama yang kau menangis sebab dia mati.



Saya tak ada pun gambar dia. He sleeps with me days before he died. I think I’m gonna remember that moment forever. Entahlahh. Kadang-kadang hati ni rasa lebih hangat bila bersama dengan kucing.



RIP tompok.