Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Saturday, May 19, 2012

"Kerana mereka juga manusia" - [Tuanku Abdul Rahman Road in the making]




"Buuun. #### suka blog bunbun. So motivating and inspiring with good sense of judgement. Okbai"

got this in the inbox tadi. wehee. walau hanya sekecil kata penghargaan. *touched*




--------------------


anyway, I went to jalan TAR tadi with my beloved sister merangkap ex-rumet when I was in pasum hewhewhew. bagus kan kami? menjaga kasih sayang = silaturrahim. eee perasan hahaha. 



doing some last minute shopping untuk grand dinner esok. ahh esok nak dinner baru nak pi shopping harini. ahh betapa takde semangat je nak pergi dinner since i'll be sitting with the-people-people-I-don't-know-whom. so perancangannya, esok duduk di situ, pretend to be their super-awosome-photographer lepas tu makan kenyang-kenyang. takkan nak jadi kera sumbang tak begitu? mesra mesri barulah melambangkan islamik tak begitu? (yang bold tu adalah isi penting bahahahhh pffftt)



and here're some awoseme *perasan* shots. and this clown - HAHA- so supporting. 













pemuzik jalanan
badut-badut jalanan
penjual belon


mungkin tidak mulia di mata manusia
tapi cukuplah mulia di mata Tuhan
demi mencari rezeki yang diikhlaskan


layak dihargai dan dipuji
kerana mereka - 
give the little happiness to every people they met
they may be as well better than me
dan kerana mereka juga manusia...