Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Friday, April 6, 2012

Kelahiran Baby Baru Yehaaaaawww! [cuti sudah hampir tamat, esaimen tidak buat satunye ponn. apa gunanya ada baby baru. dia bukan boleh tolong siapkan esaimen =,=]



kah kah kah! tajuk entry tak nak kalah dengan panjang anaconda =,=



anywaaaayy, memperkenalkan baby baru yang hencheeem lagi tiut miutt anyonyonyoooo. *paaaaaaaannnngggg! bunbun y u no not gedik.

Nikon1 V1


tarikh kelahiran : 4/4/2012
masa kelahiran : 12 pm
tempat lahir : Nikon KLCC
nama diberi : Haiqal Haqeemy


wawawawa nama tak buleh belah disitu. Haruslah nama lelaki idaman muahahaha. ( lelaki idaman bermaksud lelaki yang muncul di dalam mimpi tetapi tidak terlihat wajahnya kekeke. berangan kemaainnnnnn kau bunbun ==")



tercapai jugak hasrat untuk mengupgrade kamera kan. selama ni guna olympus C-180 jeaaaaa. kuno nak mamphus. kuno! kuno! grrrrrrr, dush dush! *raaageeeeeeeee*



sebelum ni, kalau balik rumah, benda pertama sekali aku cari adalah keyboard. semangat aku berlatih main lagu korea kan. fox rain by lee sun-hee laaahh, without words by park shin-hye laaaahh. tuptup budak gemok bawak balik keyboard tu pi balik office dia. FOREVER ALONE okaaayh!



oke nah bunbun, hobi baru untuk kau. jangan menangisi pemergian keyboard dah. hukhukhuk. srettt srettt *hembus hingus kat tisu*



dan disebabkan treadmill dan jugak baby baru ini, makanya cuti seminggu yang hampir habis ini kian tidak terasa kepergiannya. Lalu malam ini bolehlaaaah terhegeh-hegeh menyiapkan esaimen yang bertimbun banyaknya sambil hidung kemerahan menahan sebak aduhainya-kenapa-esaimen-satu-pon-tak-siap-nieeee. hukhukhuk!



 oke. masa untuk bertaubat. SAY NO TO BLOG UPDATE. bye TT__TT

9 comments:

KaoRu said...

howwwww much? I'm soo jelly :p

bunbun said...

kaoru; oh yaaaann. kau kan ada 4 lomo. saya lagi jelly nieee. muahaha. dalam 3000++ including two lens

~bUih-bUih ciNta~ said...

part nme paling xtahan, hak3...
pssttt, kamera baru mkin byk la boleh shoot..;p

KaoRu said...

so jellly!hehee, wanna see lotsa pictures next post ah bunbun :3

ILA SYAMILA ♥♥ said...

apakan daya. kau sudah update 1 entry pun bun. kau tau x aku rindu nak baca entri kau? hari hari aku tunggu sprti salji yg x turun di bumi malaysia huk3

bunbun said...

buih2 cinta; tulah pasal. makin tak blaja lah ginieee.


kaoru; hahaha. malulah sayaaa. budak baru belajar. tiga hari yang lepas, nak pegang kamera pon tak reti muahahaha.


ila syamila; ahh kau. hiperbola sangat tuh. HAHA

reenapple said...

ohohohohoho.... untungla ada baby baru.. kekeke.

* Eh asal say no to blog update??? Tak mau update dah ke???

bunbun said...

reenapple; ehh taklaahh. nak siapkan esaimen ni huhuhu!

CaDLyNN said...

wow..hensemla baby baru tu!