Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, January 2, 2012

“Maaf Sebab Saya Dah Biasa Hidup Tanpa Komitmen” TT_______TT



Hoolaaahup~ Esok paper first untuk final exam bermula tapi still sempat lagi kan nak apdet blog. Sobs. Huraaaayy.



KOMITMEN



Ahhh taksuke betul dengar perkataan ni. HAHAHA.



Taksuke sampai taknak join apape aktiviti kolej. Sebab aktiviti kolej banyak komitmen.
Taksuke sampai tak kesah pon kalau takde buoypreng sepanjang hayat.
Taksuke sampai kalau boleh tak nak kawen pon takpe. Oops.




Entahlahh apa nak jadi dengan diri sendiri kan. Sebab dah biasa hidup untuk diri sendiri dan tak berkomitmen dengan orang lain, maka telefon bimbit selalu dalam mode senyap. Haaaa dah kurun keberapa ni aku still panggel henpon tu telefon bimbit =,=





Disebabkan telefon bimbit selalu dalam mode senyap, maka selalu jugaklah terima kutukan dan kritikan dari kawe-kawe. Dushhhh! X__X



“tu yang aku malas tu nak mesej kau. Lepas tigablas jam baru kau nak balas kan”

“weh apesal tak angkat aku kol limabelas kali. Tenshioonn doh”

“orang macam kau ni menyusahkan tahu tak? Mane tahu orang ada hal emergency ke”

“cehh kalau macam ni baik tak payah ada henset”



DAH. Dah biasa dah dengar semua ni. Ciss. Itu serupa macam bertanyakan soalan “dah makan?” dekat orang yang takde mulut tahu? Terasa PEDAS okeh HAHAHAHA!



Yeaahh, memang saya salah pun. Kalau boleh saya nak bagi kompleks-bencikan-komitmen ni dekat orang lain je lalalalalala.




Disebabkan ego nak meminta maaf terhadap orang-orang tertentu memang tinggi menggunung mengalahkan banjaran Appalachian, maka ku ukirkan kata-kata maaf disini.



                 SORI AH KORANG SEBAB FON SAYA MEMANG 
             SAYA SELALU MAIN CAMPAK-CAMPAK JE. 
               KALAU NAK SURUH SAYA UBAH PERANGAI, 
                 BAGI SAYA SORANG PAKWE DULU KIKIKIKI



Laaaaaaaaaariiiiikkkkkkkkkkkkkk!




p/s: cik pakwe je yang memang paham. Kalau kita tak mesej dia dulu, memang takde ah dia nak cari kita dulu :P

19 comments:

hassy chan said...

cian kwn ko wei hahaha..
adoii....

alpaca said...

hye bun bun. samer laaaa, jenis tak der pakwe hp silent jer. kekekekeke

member2: oiiii, baek cmpak je tepon tue !!

budak penjara said...

lau nk nek pangkat cepat..kena bagi komitmen yg penuh..hehe

~bUih-bUih ciNta~ said...

wah..lawaknyee bunbun nie..kite kdg2 letak merata jgk hp, kalo xnk org ganggu p off hp lak..haha

Aida Effarina said...

haha kte terbalik lah. sy ni tak boleh hidup tanpa hp. selalu sibuk check fon padahal xde sape nak msg sy pun. ni namanya syok sendiri. kehkeh :P

zety said...

eh incik pakwe?lalala..

kite pun selalu ego sampai ade orng cakap "jgn la ego sgt susah saya nak panjat dengan perut saya nih" T____T

sometime ego boleh membunuh.itu tidak baik bunbun

budakijaupendek said...

ehem sweetnye en.pakwe die. kihkih!

-ImanAzlan- said...

aha agak haram jugak la jawapan kau. tak munasabah langsung!

saya cello191 said...

buat volume hp tu kuat..
kasi gegar~
^^

::thexieza:: said...

untgla dpt pkwe yg memahami..
haha..

littledolphin said...

haha kita serupalah!

saya pun selalu campak phone dan tak tengok phone kadang-kadang sampai tiga hari.LOL

Sampai kawan-kawan saya pun malas nak sms or call saya.hahaha

nur aminalia said...

aq ke cik pakwe tu??? hahaha pasan...

akoo pae said...

hai,ckp taknak komitmen, tp nak soh carikan pakwe plop?heheeh tak paham la cik bun2 ni..

*aku tensen gop kalo org reply lambat or tak angkat kol time emergency..huu

ILA SYAMILA ♥♥ said...

silalah berubah bunnnnnnnn !!!!

amir aizat said...

be cool k, hihi

ILA SYAMILA ♥♥ said...

bun, moh ler join. aku tag kau secomel mungkin hokeh

http://ilagula.blogspot.com/2012/01/pictures-of-year-2011-contest.html

reenapple said...

au pun tak suka komitmen juga.. hahaha

Hanie Dew said...

meh henpon ko campak kat aku. ada jkg untungnya. boel aku jual balik since ko cam xnak pakai kan.hahahhahah..

bunbun..lama tak nampak.

zaty luvlianncezzz said...

lagi suka off fon. malas amek tahu dunia keliling. huhu. selalu gk kwn2 bengang ;P

Jum hayati di sini (^o^)


jiwa-jiwa #1