Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, September 20, 2011

“kawan-kawan blogger semuaaa, jemputlah datang ke majlis pertunangan saya okeh”, undang bunbun kepada rakan-rakan bloggernya [fullstop]



Oh haaaaaaaaaiii evelibadi!! Anybody misses meeeeee? Oke takde foiiiineeee. *buat mulut itik = merajuk* HAHA.




Sorry for the long silence. I was busy fitting in, in the new schedule, new lifestyle, new surrounding and people. So, the past few weeks was very good actually sebab I really made a lot and a lot of new friends. Serius ramai kawan baru wa cakap luuu. That is not very peculiar la kan sebab orang yang darah B ni memang senang nak dibuat kawan – very the flexible gitueeewww lalalalalaaa. Sape tak cukup darah B nanti boleh mintak dekat aku okeh *tibatibatiba*




Lama kan aku tak apdet belog? Daripada previous post, yang pasal gambar passport cun melecun tu, sampailah ke hari ni, aku dah dapat dah pon matrix card yang aku harap sangat muka kat depan tu cun melecun macam gambar passport itu. YEAAAAHHH, I GOT THE MATRIX CARD OLEDDI~ kui kui kui


And they even said yang matrix card aku lagi cun dari orang sebenar -,-



Banyak benda nak cerita nih, about the course I’m taking which is super duper new to me, about the new scandal in my class (baru first year dah ada skandal aku ni kahkah) about the macam-macam lah! Haiyoooooooo dah berkepok dalam pala otak ni. Rasa macam gatal-gatal dah ni HAHAHAHA.




Anyway! Aku rindu gila gila gila nak melawat you guys dekat korang punya blog. Rindu nak baca cerita korang sambil komen-komen. Rindu serindu-rindunyaaa uooohhh, bak kata zamani slam gitueeewww BAHAH. Ah serius aku sayang kot kawan-kawan blogger, kita berkawan regardless of age, education status, relationship status and yadda yadda yadda. Best kowwwwwwtt .





Di kesempatan ni aku nak ucap terima kasih banyak-banyak untuk blogger yang pernah lukiskan doodle untuk aku dulu walaupun aku sebenarnya memang paksa mati-matian suruh diorang lukiskan kakakahh.




dari cik cimi

dari cik izyani

dari akoopae

dari cek cello

dari sleepingmaniac90 - first doodle yang dia pernah lukis BAHAH

Dari merahitujambu

dari cik asfz

dari suterakasihyann

dari scya lollita


dari lily pelangi

dari ila syamilaaaaa

last but not least, felt keychain dari einz miszmessy yuhuuuu aii loikeeeee

yang tak bagi apape pon aku rindu jugaaaaaak. hanie dan jue (yang setiap minggu ada komen walaupun aku tak apdet XD), mr thinker, reenapple, semutsengal, chemay, cik ezy, yui aka nusha, cik ca'ah, amna qadeeja, schaze, cik paro, sifu im, sis liyana zahim (i'm reading sekebun bunga cinta now yuhuuuu), sis mizzura, zety07, miss bubble, lily pelangi, cik syufa, ila honeybunny, aida nazib @ bitter, asyila zainudin, kesuma haryani, peah, pehhhhhh weh ramai gila. sorry kalau ada tertinggal =,=




memang pengsan kalau nak letak hyperlink satu satu =_______=




TAPI RINDU LAH KORANG SEMUAAAAA. NANTI AKU KAHWIN KE, JEMPUTLAH DATANG OKEH. 
(tunang mungkin takde sebab aku nak kawen terus je BAHAH)





p/s : okey! i'm blogwalking now!~

44 comments:

muhamad hanif said...

perghh banyaknya doodle.

HAHAHHA

yui92 said...

tengoklah kalau free... hehe

*190692 tu birthday ke?*

schaze zainn said...

OMG. lama benar menghilang :)

mish u..muahaha xP

Siti Mashitah Saidin said...

wow.kad matric yg cun!

Rara. said...

betui eh nak bertunang? tahniah2 :))

merahitujambu said...

betul ke awok nk tunang?bykny doodle...

nur aminalia said...

aq pun rindu tunggu apdet blog ko weyh.. huhuhuhuhu

haryani said...

haha bunbunnnnnnnnnnnn! rindu nye kat kamu!! hehe. kita pon ada skandal baru jugak hik hik XD

[sutera kasih] said...

kenapa bunbun x ingat saya :(


welcome back bunbun..rinduuuuuuuuuuu hehe

budakijaupendek said...

cantik kad matrix tu. hehe
ohh cntik gamabr dekat kad matrix tu. haha!

CIK PARO! said...

wah nama cik paro ade disitu..
rindu dgn cik bunbun jugak!

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..rndu kamu juga la dear..

p/s: erk..tu yg bini naza tu.. bini sheikh dr harlina..

Uchi kay-f @hmad said...

slmt bertunang!!!!

Asyila Zainuddin said...

wahhh.. akhirnye bunbun apdet jugak! :D

syamimi omar said...

selamat bertenang..hahahha

macam2 perisa ada dodol tu eh.=p

sleeping_maniac90 said...

errr doodle y ak lukis plg huduh skali hahahahahaha....



ko nih jgn mhilang lame2... rndu tau x!!!! huhuhuhu...

akoo pae said...

hoihh tunang la sangat.hahah

rndu aku la tuh =p

Irsyad Syah said...

cun ar matrix card bunbun...
congrat ar sbb dpt masok um...
kak bunbun stady elok2 naeh...
cayok!! :)

[sutera kasih] said...

bahahaha malu2..sooryla dear, sy ni tak sabar punya kes, line tenet teruk, jd sy skrol terus baca perenggan2 je, gambar tak tgk :P

rupanya ada namaku di sana..auuuuu terharu, rasa nak nanges :P

thaqibzaki said...

akhirnya~~

Amna.Qadeeja said...

eh,nme ittew adela ahahaha rindu sme cik bunbun jugak !

updatela selalu ye ;D

~bUih-bUih ciNta~ said...

yeah, same goes to me..Rendu jgk! ble dh balik kampus mmg bz sgt dgn meeting mcm2..nie bwu smpat nk bukak blog..huu, asyik penat jew..

ILA HonEyBuNNy said...

bunbun.....

miss u too...

tu la..sejak2 sem baru mula ne..ramai y bz kan..ehhehe

Diana @ bilakukatacinta said...

akak pon baru dpt matrik kad upm...huhu...eln benar rasanya. dah selama ni jd dak uitm jek....

Hanie_Dew said...

wee...weee...bunbun in da house. welcome back my dear. *huhgs & kiss*

soalan first. hensem tak scandal ko.
2nd : ko propa je kan pasal title entry tu. kang aku ngan jue dtg betul betul umah ko ingat ko tunang. ceh.

J.Syazwana said...

tak suke matrik card baru. sebab melintang. matric card lama menegak. hehehehe. btw kite kat um sekang. heee

sifu im said...

lama ko mnyepi bunbun mereng..ahaha..

dh nk bertunang ke??tahniah..

weh..wt kat aku dodol lagi leh??syuke dodol ko buat tu..hehe

Izzaty Ishak said...

Rindu nak tengok kucing bunbun! :D


Err, takde kaitan dengan entry. Sekian.

Jue said...

weh welcome back!!!ko gile bz skrg..skali 'timbul'..penuh doodle in hand. gediks!hahaha

ko nye tajuk entry very the scandal kan! nak kena cubit pp ni! ngegada. mati2 ingat ko nak tunang!

BIG HUGSSSSSSSSSSS! sbb lama x jumpa!

ILA SYAMILA ♥♥ said...

yeah semua org sayang bunbun :P

Liyana Zahim said...

Eh frst year la kne gatal2.. Nnti second year.. Gatal lebih sket.. Smpai 4th year boleh kawen tau? Wakakakak..

Bitter said...

bunbunnnnnnnnnnnnnn...warghhh! rindu bunbun jugakkk..time main fs malam2..okeh, rase nak balik semula ke zaman lampau =.="

missSenget said...

ramai betul orang terpaksa lukis doodle ko..

wakakakka~~

teha said...

bnyk woo doodle die !

Syafiq said...

wah. ini rupanya blog bunbun yang disegani itu. haha :P

zety said...

itew un ade jugak...weeeii.ceronok nye....=)

me busy jugak.ade masa n mood baru update blog.well miss bunbun,um tak jauh mana dgn unikl ni kan.i dkt bangsar,u jln pntai eh?

apik pehe said...

hehehe..da dapat kad matrik..
alaa..nama apik takder..hehhee

einz miszmessy said...

welcome dear....love to hear you like it ^_^.....neway enjoying to be a student of UM....^_* don't be so noty2 k!!!!wuargh!!!kawen terus???nak join gak...jom buat pengantin 4~hahaha..

Isyaqila said...

akak yg comel .. (=
hehe ..
sya bru di dunia blog nie ..

zaty luvlianncezzz said...

giler cumei kot doodle tue. untung lh pandai bwat :)

Jum hayati di sini (^o^)
my diary

F U N F A B U L O S I T Y said...

tahniah bunbun

cikcimi said...

studentttt baruuuu la nih. :P

littledolphin said...

lamanya kamu tak update T_T

tak pe tak pe. pelajaran diutamakan :D

Syue said...

alololo comelnyeee semuaaa doddle2 utk bunbun. untung arrrr :)