Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, August 10, 2011

Tetiba rasa hotsetap bila nama aku muncul dalam forum sekali dengan nama obefiend. Oh femeskah aku? HAHAHAHAHAHAHA



semalam trafik agak mencurah-curah ke ladang gandum. hahaha aku rasa aku buat entry pasal doodle je pon semalam. bila tengok feedjit tu rasa nak berlubang bijik mata setiap minit ada je orang masuk. inilah yang korang kata rezeki di bulan Ramadhan tu ye? hahahaha





bila check dekat stats rupanya ada satu forum ni refer link blog ni. hahahhh forum lowyat. aku pergi lowyat pon tak pernah lagi hahahahahaa







lepas tu bermulalah pencarian ke forum tersebut dan akhirnya berjumpa ini. 


for the rest, read here XD





yang tak menahan tu sejak bila aku dapat 50 bucks per month ni? HAHAHAHA fitnah tu fitnah! HAHA. duit nuffnang pon aku belom cash out lagi. nak bagi cukup seribu baru nak cash out kononnye. iklan heartbeat tak pasang, advertlet tak pasang, inikan lagi innity hahaha. 





merasa jugak aku jadi femes bila nama digandingkan dengan obe muahahaha. time kasih forum lowyat sebab kasi gua trafik free.







p/s: kau balik malaysia nanti siap kau bro. aku luku-luku kau. lepas tu kau tolong ajar aku convert 50 bucks kepada ringgit malaysia. HAHAHAH





15 comments:

missSenget said...

alaaa..


nk glamer jugak mcm tu...

nizamsani said...

tahniah. :)

ILA SYAMILA ♥♥ said...

ouhh beruntung sungguh dikau nyuhehe. err kasi aku femes skali bung. huahaha. =,=

syahira ariff said...

bila ntah syaira rajin nk wat doodle sndiri plak
bunbun tak nak hadiahkn sebijik ker buat sy?:P

-ImanAzlan- said...

OK what? bukan selalu aku nak tolong promote trafik kau kan kan kan :D

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..udah glemer la gtu kan..hehe..

p/s: hehe,ad gmbr dia.. =)

akoo pae said...

wahh untunglaa..
haha

muhamad hanif said...

waaaahh,

eksaited aku komen blog blogger feymes..


mintak2 komen di app kan.

[sutera kasih] said...

wiwiwitt...bunbun dh jd retis tuuu hehe

Mr.Thinker@Ali said...

hahah. sudah femes macam obe sudah. gilaks arh. siapakah gerangan 'bro' yg dah show off bunbun sampai dapat 50 bucks per month tu? :)

syufaa said...

hikhik.
buleh pulak gitu.
dorg ni pakai petik je org.
suka hati!
hahaha!

haryani said...

femes betul cik bunbun kita ni haha :D

sleeping_maniac90 said...

bile da popular nih, jgn lupa kite hehehehehe

awak, nk sign bole?? hak3...

mizzura said...

huiyooooooo....salute arh...tak sangka orang glamer cam bunbun ni pernah dtg bolg kitew..kikikikikiki...

kAyShaari said...

iman azlan yg bg belog ko pemes..huahahaha.

pegi blanje dia, bunbun! ;D