Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, August 14, 2011

siapa sebenarnya penulis belog yang busuk ini? [ keroro task weweweeeee~]



Oke nah. Bukan entry doodle betul-betul bukan entry doodle. Dodol pun bukan. Bukan bukan. Pelepuuuuuuuk! ßbunyi kena baling selipar sebab annoying TT__TT





Kero kero kero~ *sila nyanyi theme song keroro gunso*
Nak join kelik sini heeeeheeeeeeeee








kalau yang dah lama baca belog busuk ni mungkin dah tahu banyak pasal aku. sapa-sapa yang baru terdampar kat sini tu bolehlaa kenal-kenal bunbun mereng kepala teleng ni kahkah




okeh!





Nama diberi bunbun. Nama sebenar tak usah dirahsiakan lagi. Sila cari terselit selit dekat post lama-lama buhuhh.




Lahir tahun 1992. Baru doblas tahun. Muda lagi hehehe. Lima tahun lagi nak kawen :P




Lahir di kuala lumpur, tinggal di Selangor, kampung mak dan ayah di perak. Tak pernah seberang laut sebab tak pandai berenang. Rumah kedua – mid valley megamall. Rumah ketiga – jalan TAR




Current family; mak, budak gemok, the kucingsss (ibu, gembob @babyboy, mimigirl, eight another nameless kittensssss -____- banyak tak hahaha)




Hobi : memasak, menjahit, kerja-kerja seni (orang bajet tangan seni memang macam ni hahaha), tengok tv, baca komik, buli kucing, MAKAAAAAAAAAANN ßthe most important





Tak pandai bawak basikal, tak reti bawak moto, takde lesen. Pengguna pengangkutan awam paling setia. Ohh bagusnya budak ni! Terima kasih. Saya tahu itu HAHAHAHA




Music; more to nasyid. But listen to almost soulful song regardless the language. Serius sekarang tengah gila lagu geu saram. Siap sing along lagi =,=




Benda yang tak boleh dipisahkan dari hidup; bergaduh manja-manja tarik tarik rambut rebut telur goreng blablabla dengan budak gemok




Oh ye, aku anak bongsu. Tapi tak manja. Cuma banyak mengada-ngada je. Sobs. Jadi begini sebab selalu kena buli dengan budak gemok sejak aku kecik




Ada satu parut comel dekat dahi. Bukan yang macam Indian tu tawwwwww BAHAH.





p/s : Apa lagi nak tahu? Jantina? Hahahh. ask more here =)



26 comments:

CIK PARO! said...

best baca cik bunbun..
gelak guling2 jap.,

Diana @ bilakukatacinta said...

datang menempek disini...slm rMDHAN

muhamad hanif said...

eiiii,

busuknyaaaa!!!

sleeping_maniac90 said...

ak pn pgguna knderaan awam y setia hahaha...
bkn sbb xd lesen,, tp sbb fobia bawak kete kui3..


p/s : ak ad wt doodle tuk ko.. pi tgk kt ak nyer blog ok!!!..

::Cik Pija:: said...

sudah ada pakwe ke belum haa adeq manis? hahahahaha




LARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ;P

Amna.Qadeeja said...

haha sme jgk xpndai bwk moto. *tutup muka ngan bantal*

oh sy pn 5 taun lg mahu kawen keh3

akoo pae said...

awalnye kau nak kawen..haha

menarik doe rumah kedua n ketige kau..nak tumpang... =D

oke.ko pass da nak kawen ni.pandai masak, jahit. =p

ILA HonEyBuNNy said...

oooo minat seni rupanya...hehe

eh eh eh...ada rumah kedua n ketiga lak..ehhehe

PEAH said...

bunbun, saya suka hobi anda. ala2 perempuan melayu terakhir gitu. =p =p



and tetiba rsa teruja sebab jumpa golongan x pndai bawa basikal. kita sama!!! HAHAHAHA :)

miZz_nizZ said...

xleh bwk moto ek..pnting tu.hehe

myhatiku said...

parut harry potter tuh..hee
myhatiku pun ade jugak..aha

meaw said...

no tilipon no tilipon !ahaha :P

Far8 budak baik said...

manje ker?..haha..kira kau adik aku
lahh kn..hahahaha.ingt aku muda lagi..hihihi.
nntui kita jumpe lahh kat midvalley k..
ts ker..lepak2..=)

maaf lmbt dtg..huh

fiq. said...

doblas tahun ke doblas bulan?muehehhe

lilypelangi said...

kawen jangan lupa jemput ye . hehehe





anda di tag :)

Ema Razali said...

wowowow muda lagiiiii rupanyaaa haha doblas tahun :D

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

udah berpunya lom??lau lom nak kasi kat pkck..hahah..

bunbun said...

@::Cik Pija::

hakhakk banyak kau adik manis! XD

bunbun said...

@PEAH

ohyeaaaaah! akhirnye jumpa geng! *nanges tersedu sedu* HAHAHAHA

bunbun said...

@myhatiku

haha takdela macam harry potter tu :P

bunbun said...

@Far8 budak baik

hahahh aku muda ohkaaaaaaaayyy!oke set je kalau kau belanja lalalalalalll

bunbun said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA


ahahh, pakcik hensem dak? muahaha

iMBobo said...

oooo hehe dah kenal bunbun sikit :D

NOOR FATIN said...

baru 12 tahun?? wow!

Jue said...

hahaha suka bc yg current family members tu
slalu panggil adik yg bongsu bdk gumok hihihi

[sutera kasih] said...

owhh..ok dh cukup kenal bunbun sikit2 heeee

adik rupanya :P