Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, August 22, 2011

siapa kata kalau tak pandai melukis tak boleh buat doodle? [kepentingan seorang mouse kepada seekor bunbun =,=]




ohyeaaah! weekend yang sangat best sampai tidak mengapdet belog sudah pon berlalu. hukhuk. biasalah weekend aku becuti dari blogging kan. anyway, sebenarnya aku membizikan diri menyiapkan doodle doodle korang hukhukhuk. sehinggalah tiba-tiba mouse aku buat hal. turutttt turuuuuuuuuutt tuuuuuuuuuuut. GRRRRRR gila gila kot. mu tahu tak natang mouse tu penting untuk buat doodle. TT__TT *nanges*



tak tahulah bila boleh dapat mouse baru... tak tahu lah bila boleh siapkan doodle tu. HAHA. feeling aku sekarang ni macam feeling tukang jahit yang mesinnya rosak padahal tempahan baju raya tidaklah siap lagi hew hew hew. ada sesiapa tokey kilang mouse kat sini? bak kat aku free boleh? hahaha. 





anyway haritu pakwe apload gambar ni kat facebook. HAHA. natang apa tah aku lukis masa asasi dulu. yang penting aku memang reti lukis orang lidi je sebenarnya XD. nan hadoo aku reti lukis secomel doodle yang aku buat tu lalalalalalalaa








comel bukan? HAHAHA. 



biasalah gegerl gegerl kalau berkumpul. mulalah lukis orang lidi diri sendiri bersama crush beliau ahahaha. eh takla. bukan semua gegerl . aku sorang je yang buat macam tu rasanya lalalalalalaaaaa.







yang ni untuk cik pakwe. tajuk lukisan : CINTA QUADRILATERAL XD


tapi agak buruk kan. so aku lukis la sekali lagi haha. *sedar diri pulak tu buruk kan*





tetiba jadi CINTA PENTAGON TERBUKA. hahaha. faham tidak bahasa matematik ni? grrrr!



yang ni pulak untuk madu aku haha. orang lidi pompuan yang lebih tinggi dari orang lidi lelaki. haaaa semua tu ada makna tu. apa ingat aku lukis main main ke? HAHA









sori lah gambar tak jelas. biasa. kitorang memang takde DSLR kan hok hok. motifnya cuma nak cakap yang aku tak pandai lukis orang je la. kalau lukis menatang lain memang aku tip top HAHAHAHAHA *BRAAAAAAG* kalau tak caya jugak boleh tengok entry yang aku tulis lepas SPM ni. hew hew hew.



kesimpulannya, sila buat doodle lagi dan lagi kalau memang rasa tak comel tu hokhok





p/s : takde mud nak blogwalking. sori okeh?
doakan aku dapat mouse baru -____-

23 comments:

NOOR FATIN said...

cantiklah bunbun..wuu.

cikcimi said...

kite pon lukis orang lidi jeee. :D

Hanie_Dew said...

rindu kat orang lidi. dari lidi bagi makan susu weight gain pastu jadila doodle cik bunbun.

CIK PARO! said...

cik paro ada mouse lebih..
nak x?

org lidi tu comel la..
hehhehehehe

muhamad hanif said...

mcm2 jenis cinta kan..


hebat kau !

Lea IsNaw! said...

hehehehe comel jerk

akoo pae said...

haha aku rase tak paham~ =.='

takpela.abaikan.hee

saya cello191 said...

org lidi tu asas nak lukis doodle~
huhu..

takde mouse,ambik ja hamster..=D

merahitujambu said...

xpe.yang penting ikhlas melukis..awok dh amik ke doodle trade sy untuk awok??

sifu im said...

aku x pandai melukis dan x pandai wt dodol

sleeping_maniac90 said...

ksh cnta ko nih bnyk segi tol hahaha..
tabik sma lu la bunbun!!..

♥ shiMawar ♥ said...

byk sgt berdoodle smpi mouse rosak ek yang..gi mintak mouse baru kat pakwe.. :p

raya2 ni, meh berhenti berdoodle sebentar..meh kita makan dodol..yum2! :D

[sutera kasih] said...

comel lah bunbun org lidi tu..sy pun reti lukis org lidi je, lagi comel hehe

Amna.Qadeeja said...

cik bunbun lukis org lidi pun comel kehkehkeh

hebat kesah cinta cik bunbun hek hek hek ;D

cik tehaa said...

haha.. xkesah lah tulisan buruk..janji doodle dlm ni comel! :D

nur aminalia said...

naseb bek blur kan name.. aq rase nak tcabut jantung da mase nampak gamba ni... hkhkhkhkhk...

reenapple said...

kita pom suka lukis orang lidi.. hahaha.
comel apa.. kiki

Scya Lollita said...

untg laaaaaaa haha

missSenget said...

aku orang lidi pun x pandai lukis weyh.. T__T

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mge cpt dpt mouse tu ea..

p/s: dh smpai kad tu alhmdlillah..soei,simple aje =)

Daktechic said...

hihi,.ch0mel
ske ayt neh

"ha,sume tu ada mkna tu"

kah2...fhm2 :p

ILA HonEyBuNNy said...

hehe....comeiii ja orang lidi pun...ngeh3....;-)

iMBobo said...

amboi siap ade madu punye doodle haha