Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Thursday, August 25, 2011

oke nah, yang TERAKHIR - Doodle special request untuk cik paro, einz miszmessy dan miza. HUKHUK =,=



yeaahhh no more entry doodle lepas ni yeayy yeayy! HAHA. (bersorak bagi pihak pembaca blog ni yang sebenarnya dah bosan. elehhh taknak ngaku la tueeeeeeeeeeeeeee. geget kang geget kang! hahahaktuihhh! geli dek non)




anyway, I keep the special one(ssss) untuk entry doodle yang terkhir hok hok hok. 






1# special untuk miza, for her birthday which is semalam. heeee. 



doodle pakai jubah lagi. cuma kali ni aku guna fabric chiffon translucent gittewww hahaha chiffon lah konon padahal main main dengan layer je pon =,= tang mana yang special? mestilah tang autograf aku HAHAHAHAHA. annohhying-gila. okebai





2# doodle merah untuk cik paro sekali dengan header gitueeewww




selalu aku buat header untuk kawan-kawan je. hahaha sedar lah kannnn bakat membuat header tak sehebat mana. anyway ni untuk cik paro. yang tak menahan tu watermark besar gila HAHAHA. korang jangan menyampah taw lalalalalalala






3# untuk einz! =)

paling mencabar aku pernah buat sebenarnya ho ho.



bukit bukau, bayang-bayang, awan nano, teddybear, burung-versi-budak-tadika semua aku buat *BRAAAAAAAAAAAGG* piano tu je bukan aku yang buat hahahaha. Piano tu taip je kat google 'piano clip art' sat lagi muncul lah. HAHA. harap einz suka okey! sila check dekat email untuk versi yang takde watermark hehonk hehonk! =D




ahh tamat sudah doodle-doodle free. lepas ni kalau nak sila bayar HAHAHA. kejam tak statement ni lalalala. haha takdelah. siapa nak free, yang belum ambil tu boleh lah ambil ye kat sini. tapi takde jaminan lah lepas ni nak buat lagi ke tak. aii nak bersara lah!






p/s : terima kasih yang request tu. it gives me a lot of space to widen the 'box' of creativity. heeeee
sorilah yang tak sempat nak ditunaikan tu ye. jangan sedih-sedih. SELAMAT HARI RAYA! *tibatibatiba*


21 comments:

CIK PARO! said...

tq cik bunbun!
i love u!

muhamad hanif said...

lalalalalalalalala.

JIJI YU said...

wohoho..bisa2

cik tehaa said...

hehe.. tgn tu mmg kreatf betul :)

nway, teha gurau je laa bunbun dah nk bsara kan.. nnti teha amik alih lak! haha.

Brilliant Marjan said...

memang xbuat dah ye lepas ni?huhu..cantik bunbun buat..suka tau..=)

einz miszmessy said...

wah sgt terharu la bunbun sanggup buatkan dudel yg tersangat mencabar~sorry yunk da lama sgt nak dudel cmtu.....hahaha.....anyway thanks a lot ^_^

sleeping_maniac90 said...

wei ak da tau gna stamp tool tuh hahaha..
mslhnye xd corak y leh ak gna..
sob3!!..

merahitujambu said...

wah buat header plak..comel jeee

myhatiku said...

cantek!pandai lah dye mendoddle neyh..jeles i..haha



p/s:link tu x jadi mungkin template bun2 x same dgn template org tu..he

cik Dil said...

yg last tu..ohsemm sgt2 la cik bunbun

nanad said...

whoahh..semua pun gorgeous macam nanad, eh silap, gorgeous macam bunbun ;D cayalah!~

[sutera kasih] said...

wahhh..lawala bunbun lukis..watermark tu yg tak boleh nk lawan hehe

Lea IsNaw! said...

yg no 3 tu comel!

suka nengok

Amna.Qadeeja said...

bunbun,wtla bisness header. i xsbr nk tempah ni hihi

Cik Domo said...

wahhh..last skali tu kawaiii sgt2 la cik bunbun..teheeee XD

da nak bersara da??? awal lagi tu..hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

awat semua cntik2 neh cik bunbun..

semua doodle lawa tau...;-)

Far8 budak baik said...

lawa lawa...
stylahhhhhh

ciK LyndaWawa igUana said...

sila buat kad raya versi doodle ye..hehhee

fiq. said...

pakar dah cik bun ni =] =]

AnaAnis.MUsliMah said...

singgah sinie..comelnyaa^^ bbakat nee..jemput join segmen sya meh ^^..esok end date da..huhu

ieqa said...

Ololoooo santeknyeeee doodle & header tuuuuu.
Berbakat besar laa bunbun ni. Gerang ni, gerang! heeee