Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, August 17, 2011

ni lah susah kalau hidup tak reti buat keputusan. haaaaiihhh [gembob is baaaaack!]



ingat lagi gembob yang pandai-pandai apdet belog ni masa aku takde mud tu?

kalau tak ingat, baca sini. (kekononnn laaa dia yang apdet keh keh keh)







anyway, semalam gembob aku jumpa contest ni 






lepastu gembob teringin nak masuk. HAHAHA gembob jugak yang kena. lepas tu dia suruh aku pilihkan gambar sebab tak tahu nak letak mana satu. haihh yelahh perasan hot macam dia maka haruslah kakakakahh. padahal nak masuk saja-saja je. takde orang like pon takpe. hew hew hew. (sebab kat area perumahan ni dia dah famous maka dia tak kisah dah XD)





ah takpe, korang tolong pilihkan ehhhh. terima kasih in advance. heeeee =)



1#


telinga tak boleh besaq lagi koih koih








2#


dia ni model sambilan korang tau tak HAHA!







3#


this is my favorite. awwwwwwwww =3






4#


ini pulak pose ngade-ngade beliau. selalu beliau perasan hot, beliau beginilah. pose ni la yang mencairkan kucing parsi bulu putih belakang rumah aku tu hak hak. 






5#


ini pulak sawan khinzir kucing kalau korang tak taw






6#

ni biasalah, pose by the king of porn. OPPPPSS =P






7#


ini pulak pose vampire terkongkang






haisshh aku tak tahu lah nak pilih mana satu. dahlah satu natang boleh hantar satu gambar je. sila pilih mana yang korang rasa aku patut hantar okeh! heeee =)





okebai!


p/s : selamat bercuti nuzul quran semuaaaa :)


29 comments:

CIK PARO! said...

kalau cik paro pilih yg no 2 atau yang lastu..
ala geram nye tengok si gembob ni..
comel!

einz miszmessy said...

omey!!!

akoo pae said...

byk la yg lawa wei..tatau nak plih yg mane..
5jam aku pikir nak pilih yg mane..kkakakak

yg fav ko tu oke kut..
tp yg tu sopan sket..
kalo yg aksi ganas aku rase, no #7 ok gak..hehe

Mr.Thinker@Ali said...

pose paling bahaya: the king of porn.

HAHA! :p

[sutera kasih] said...

bunbun tutup mata, pastu bunbun raba-raba, buka mata, hahhhh pilihla gambar tu hahaha

missSenget said...

sume pun cantikkk...!!

tp aku suka 1,4, ngn 5...

haih.. stil x membantu kan??

sorry..

ILA SYAMILA ♥♥ said...

er mane satu ni errr saya nak nombo 7 ! tu kelihatan keseksiannya dan terserlah kekucingannye.

PEAH said...

4. terselah ke'annoying'an nya..hehe

muhamad hanif said...

kucing kau tak senyum langsung.


AHAHHAHAHA

::Cik Pija:: said...

pija suka yang no 2, seksi la gembob ni. hahaha

Hanie_Dew said...

gambar first gembob nampak sihat dan segar.

merahitujambu said...

amboi manjanyaaaa

merahitujambu said...

semua gambar manja2..geram plak

zaty luvlianncezzz said...

cumei. yg no4 tue comei. :)


S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
balik KAMPUNG!!

Far8 budak baik said...

dasyat gile kucing kau tidooo..
selalu org kata..kucing tu tido cam tuan dy..
hahahahaahahahaha =p

difficult easy. said...

hahaha. izy takut kucing. tapi geram ouh tengok yang ni. comel kemain! manja je nampak. huhu.

lilypelangi said...

gambar no 5 tu best ! huhu


salam nuzul al-quran :)

sleeping_maniac90 said...

rmbang mata ak tgk gmbr2 nih..
tp gmbr no1 tuh sungguh macho.. hahahaha

Irsyad Syah said...

hat no satu...
trbaikk!!!
gila macho gembob nie...
cup!
gembob nie jantan kan??

ILA HonEyBuNNy said...

aloooo..manjanya kucing neh...

suka tengok aksi dia yg manja tu...mmg betul telinga dia tinggi..ehhehhe

Asyila Zainuddin said...

suke no 2 dgn no 3 tu.. hikhik.. comey je.. ala2 supermodel gitu.. kekeke..

myhatiku said...

myhatiku suke yg no 5 tuh..meoww!:D
gud luck ea cik bunbun b'same gembob nye..hee

sifu im said...

kucing ni cm harimau je ak nengok

budakijaupendek said...

semua pic tu comei!
haha, alahai mnjenya kucing. =)

Amna.Qadeeja said...

haha pilih yg sawan khinzir tuh comel keh3

no 2,3 n 4 comel xtao nk plih hee

Siti Mashitah Saidin said...

comelnya! comelnyaaa!!

Bitter said...

kite suke yg num duaaa..tak byk kucing boley pose macam tu kot..anyway..good luck bunbun punye kucinnn..HAHA!

fiq. said...

ala, kita lambat ekkk,,hurm,,kalau kita wat pilihan hari tu, for sure pilih nombor 1,,sebab unikkk

ciK LyndaWawa igUana said...

gud luck kucing2..