Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, August 14, 2011

Ini bukan entry doodle ye. Takde doodle dekat sini. DODOL ada lahhh [lelaki yang SUKA LETAK TANGAN DALAM POKET SELUAR adalah sangat cool tawwww]

Ah sori tajuk sengal aku tahu. HAHA! Sekarang ni aku tengah menyiapkan doodle dengan kelajuan empat lima bijik doodle sehari. Tu pon kalau guna design yang sama pffftt.  kalau nak buat semua ekslusif punya design aku rasa sampai nak sambung belajaq lepas raya nanti belum siap lagi KAH KAH.





hari hari doodle, kau orang yang baca ni tak penat ke? HAHA





aku ni tak pandai melukis sebenarnya =____=





Weekend-weekend macam ni memang aku malas sikit nak hapdet. Entahla kenapa kan. Aku pon tak tahu. Nak kata keluar berdating pon tidak ler kaaaaaan. Mahu cekau mana pakwa segera atau suami segera? Kalau boleh beli dekat pasaraya giant pon aku rasa ohh-ohsem-gilaaaaaaaaaa- hari-hari-mahu-dating. XD

(perenggan kat atas ni takde kena mengena tapi memang ikhlas dari hati tuee)




       anyway, ini memang entry doodle TT____TT ßnanges secara tak sengaja sobs.





Doodle pertama hari ini untuk encik sengal yang sengal seperti tajuk entry ini. Ohyeah ohyaaahh bum bara bara booomm! Muhammad hanif si semut sengalngalngal (sori aku sangat sengal hari ni =,=)




sayang kat aku tak lepas dapat nieeee LALALALLL



Hensem bukan doodle ni? Rasa nak kawen dengan doodle jelah. Tak payah susah-susah cari dekat pasaraya giant. Errrrrrrr. Doodle ni yang hensem bukan ko anip HAHAHA takyah nak senyum sengsorang kahkah. *tibatibatiba*




FKPI, (For Korang Punya Information) kalau orang yang request doodle tu orang yang aku kenal, or aku dah baca blog dia lama and dia pon selalu tepek gambar dekat blog ke kan, aku akan buatkan doodle yang kurang lebih sama dengan orang tersebut.




Macam kes anip ni, aku tawu dia selalu pakai cap dengan selipar je (tu pon lepas aku stalk facebook dia la kan kahkahh) tapi tup tup the doodle turn out to be different HAHAHA. Sori anip. Doodle tu bukan nak perli taw taw tawwww. Mungkin masa aku buat ni aku tengah bayangkan anip versi prince charming kah kah kahh. Tuue diaa, mamphus aku kalau awek dia datang serang aku. Harap kau suka la ek anip :D



Tartan printed collar Tee with vest – vintage but complemented with elegance







Doodle yang kedua pulak adalah untuk cikgu kesayangan gadis-gadis blogger, sifu im kita wewowewoo. 






 Nampak gaya cikgu-cikgu kan kan kaaaaann. Siap dengan jam tangan rado, pen merah selit kat poket dan jugak nametag yang bertulis ‘sifu im’ di situ. Pergh perghhh. Memang wajar aku dapat A masa pendidikan seni dulu hahahahahaha. Khaihaibaibai.




Dan juga. aku buat gaya tangan kedua-dua doodle ni sama je. Spesies suka letak tangan dalam poket seluaaq. Tu bukan gaya cekak pinggang taw taw tawwwww. Penat aku lukis tu. Sila puji, jangan keji XD aku tak dapat fikir gaya tangan yang lagi senang dari tu. dan aku jugak rasa yang lelaki yang letak tangan dalam poket seluar bila berjalan adalah sangat cool taw. Bakal suami, sila take note ini HAHAHA.






Oh yeah, siapa yang ada request tu, kalau ada rezeki tu adalah. Ingat tak list doodle request hari tu. Dewasa ini, senarai (list) itu sudah berkembang (expanded) sampai saya nak mandi pun tidak sempat lagi. Owwhhdaaammmnnnn. Salah sendiri sebab tak reti tolak permintaan orang.





Prinsip hidup aku yang korang mesti tahu ;
selagi ada orang ajak buat aktiviti yang tak mengeluarkan peluh, selagi tu aku tak tolak.





Suci bukan? So jangan ajak aku pergi broga lepas ni taw. HAHA



Okebai! 

20 comments:

ILA SYAMILA ♥♥ said...

yeah yeah yeah more doodle ! :D

einz miszmessy said...

er....bawu nak request.....tak jd la...cian kat bunbun punye pasal...hahaha...neway banzai k....byk kan nak ciapkan dudel???

reenapple said...

cool giler... kalao kita lak??? tak pernah tepek gambar kat blog.. camne cik bunbun nak create?? hahaha
*gurao aja*

Mr.Thinker@Ali said...

dua2 dudel cantik. kekeke. :)

tajuk entri adalah benar. saya tau sbb saya begitu. maaf, perasan sbentar. ;)

Mr.Thinker@Ali said...

dua2 dudel cantik. kekeke. :)

tajuk entri adalah benar. saya tau sbb saya begitu. maaf, perasan sbentar. ;)

akoo pae said...

hahaaha mmg ensem lah anip yg ko lukih.kakaka

sifu im pulak comel..kakaka lagi.
terperinci ko lukih.bagus2..

tak saba nak tgk ko lukih akoo. =p

~bUih-bUih ciNta~ said...

ensem ar doodle lagi..mcm nk je 1 doodle lg nk uat bf kt blogger..;p

athirah said...

ehem2..hensem maaa..bunbun buat doodle lelaki plak ea :PPP

Ema Razali said...

kenapa doodle2 ni handsome gilaaa!! *pengsan

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

senyum2 ila baca entry neh...

banyak nak komen neh..ehheh...

1) kelakar la muka org penat lukis doodle tu..ehhe

2) baru tahu FKPI makna apa..macam2 la cik bunbun neh..hehe

3) ya..laki masukkn tgn dalam poket mmg bergaya...heheh

4) bagus prinsip tu...kalau aktiviti keluarkan peluh terus xnak eh?hahha

5)ohh sudah2....gi mandi dlu baru wat doodle balik.heheh

sleeping_maniac90 said...

ooohhhh myyyyyyy
ko da smkin pakr wt doodle beb..
ak pn cair tgk doodle ko..
(tp x bmkna ak cair tgk si anp ngn sifu im) hahahahahaha

muhamad hanif said...

weeewiiittt,

kemsalam anip tuu..



wahahahahahaha !!

ciK LyndaWawa igUana said...

nak doodle jugak..hehehe

lilypelangi said...

doodle laki seluk tgn dalam poket memang comel! tapi kalau depan2 sy tak minat . napak kurang keyakinan . heee

PEAH said...

bunbun, jom gi BROGA v(^^,)/

saya cello191 said...

comey~~~~~~nak satu..^^

Amna.Qadeeja said...

eh2,anep ke tuh? cam xcye je *gosok2 mata* pehh innocent plak aku tngok haha

ye,laki yg letak tgn dlm poket suar mmg cool sbb 2 tbe2 sifu im nmpk ensem ehem ;D

cik bunbun mf kalo menyusahkan huu ;(

teha said...

yeah yeah ! sume comell sngt !

bunbun said...

@PEAH

haha takmaaaaaaaoooo

bunbun said...

@Amna.Qadeeja


eh takdelaa, tak nyusahkan :D