Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Thursday, August 18, 2011

Hutang 5 DOODLE tertunggak [apa yang best sangat buat doodle ni?]



doodle kali ni adalah untuk mereka yang dah hantar email hari tu. so, aku buat ikut yang mereka nak lah kan. heeee =) dah dapat ni sila bank-in limaplohsen okeh HAHA limaplohsen pun sangat berkira kukui kukui.






yang pertama, uhukhuk, doodle t-shirt merah untuk lily pelangi. saya berjaya buat baju dia corak bintang-bintang. suka tak awak? wewewewee~




next, doodle blouse labuh yang bawak back pack untuk akoo pae. hikhik. peminat merah yang tak berapa merah katanya. oh ye. sori pae. beg tak berapa nampak beg sangat kakakah



seterusnya, doodle baju kurung moden gabungan purple dan pink untuk amna qadeeja. ^^ harap-harap betul lah tu corak bajunya ye. kehkeh





yang ni pulak untuk orang-yang-tak-hantar-email-pon, untuk cik ila honeybunny kitewww. disebabkan dia kata tak kesah, maka dengan senang hatinya aku buat gabungan milky blue dan electric blue. 



dan yang terakhir untuk malam ni adalah untuk schaze. doodle baju kurung moden warna pink - tema raya tahun ni katanya hohoho.





hahh! satu doodle limaplohsen. cepat klik iklan sorang dua kali embwahahaha. HAHA. gurau-gurau manja je. baik kan aku buatkan doodle free lalalalala. credit to entry sis noor fatin ;)




ada lagi dua orang yang email haritu tapi belom siap lagi - sila tunggu okey ^^. lepastu ramai pulak yang tak email. now I'm wondering mereka ni nak ke tak doodle free nih uhukkhukkkk. mungkin terlepas pandang entry hari tu. aku pulak malas nak pigi inform kan. senarai nama untuk email rujuk sini okeh. tawaran masih dibuka =)




yang lain tu, kalau nak... ermmm.. hahaha adehh aku pon tak berani nak janjilah. stay tuned anyway! hehe=D agak-agak kalau buat bisnes ada yang nak ke eh? ahaha XD




p/s : ada yang tanya apa bestnya doodling ni
for me it enhances creativity sambil-sambil buat orang lain gembira. yuhuuu! =)

37 comments:

saya cello191 said...

cik bunbun..nak doodle..^^

Cik Domo said...

comel.....asfz suka !!!!!!!!!

Danial Razak said...

ni yang tak puas hati ni semua orang ada doodle..hahaa..<<padahal jeles.

akoo pae said...

thanks bunbun..
doodle ko wat aku tsenyum =)


cantek..

Mr.Thinker@Ali said...

doodle satu. hehehe. nanti lar. tunggu bunbun lapang. :)








membuat sesuatu untuk kepuasan diri itu lebih diutamakan. keep on doodling yo! :)

ILA HonEyBuNNy said...

wahahahha...ila datang dah neh naik moto...selamat sampai jugak blog neh..hehe

Yeahhh...dapat doodle dah..alamk...ingat xkena hntr emel..maap3 yer tuan blog..hehe..

nak ambil dah neh..tempek malam ne gak..ehheh

zety said...

eh saya punye mana?
ni yang jeles dah la doddle tu comel dapat free lagi.woooo

zaty luvlianncezzz said...

doodle sgt cumei kn =) pandai awk buat . nk jugak :)

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
petua cari jodoh!

ღ CIK BARNEY BLOG ღ said...

nak jugak

teha said...

jeles2 .. =='.. die pandai buat doodle.. nak jugakk ! hehe ~~

muhamad hanif said...

waaahhh,

ayu-ayu semuanya..

hebakkk !!

Amna.Qadeeja said...

cik bunbun ! aaaaaaaaaaaa comey giler oke meh nak kucup sikit meh hee syg awk lebihla cmni hihi

terima kaseh byk2 taw nah esah lima puluh sen ngahaha ;D

difficult easy. said...

comelnyeeee semua doodle bunbun. :) rasa nak geget!

sleeping_maniac90 said...

cntik seyh doodle hang haha

PEAH said...

bunbun, nk doodle jugak..ngeee :)

Puteri Iqa Izyan said...

comel~

nnt nak belajar buat doodle jugak lah =P

einz miszmessy said...

hahaha...bunbun...looks like sy jep yg pelik minta dudel...sorry lau menyusahkan bunbun~

SimplySeoul said...

Agaknya aku ja blogger di malaysia ni yang masih xtahu buat doodle, xda doodle...haha.

All of it are amazingly cute.

haryani said...

i punya? haha.

lilypelangi said...

comel!!!

thanx bunbun ;)

iMBobo said...

ade doodle yg pkai bj kebaya x?hehe

~bUih-bUih ciNta~ said...

doodle nie cumeila..sbb tu special, mcm2 design bleh uat..;p

Miss Epy said...

wahhh untungkan sape ade seni bt doodle nih.. siyes cun abes !

err sy bru dpt jejak blog nih kalo nak tempah doodle jgk boleh? hehe juz tnye je thanx ! ;)

Liyana Z said...

waaa..cutenya doodle awk!
nak jgak boleh?? :)

Lea IsNaw! said...

comel baju kurung amna tu
he

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..nak doodle berjubah leh?hahah..

comel laa!!

merahitujambu said...

comelnyaaa

schaze zainn said...

OMG!

maceh bunbun..kehkeh

wahh siap mention ye, theme untuk raya..kehkeh xP

Pyka Rahmat said...

hahah nak doodle bulu mataaaa

sifu im said...

bunbun..ak ase nk lagi la dodol dari ko..haha

Cik Domo said...

nak ajak trade doodle??

kita nak! XD

[sutera kasih] said...

comel2 la bunbun
semakin mantap doodle bunbun hehe
practice make perfect..
sambil2 menambah skil, boleh buat org lain happy :)

Sarah Mohd Saleh said...

giler comey dodol anda ;)

Ema Razali said...

alololo doodle ni taknak comel lagi ke??? geram ni! >.<

izfanora said...

sangat cantik.. :)

ciK LyndaWawa igUana said...

doodle satu!hehehe

NOOR FATIN said...

nak doodle. nanti saya pos limapulohsen :P