Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, August 23, 2011

FREEBIES - tujuh Doodle Raya warna pelangi untuk semuaaaaa!

tatkala daku menulis tajuk entry sebegitu, daku merasakan bahawa daku sangat keperempuanan grrr grrrr! ahh oke cut the merepek. XD



jom straight to the point je lah hari ni. 



hmmm raya pon nak dekat kan? mesti ramai yang nak design kad raya masing-masing. kalau tak ramai kita anggap jelah macam ramai ehh *ayat sedapkan hati sendiri uhukhukk* maka doodle doodle bawah ni korang boleh lah free free je nak amek. suka hatilah nak tepek kat mana. kat dahi pon boleh. ghasaak je.




satu doodle lelaki dan satu doodle perempuan untuk setiap warna. tapi... tapi agak buruk sikit sebab nak cepat punya pasal kan. kalau dah amek tu, syarat dia, tinggalkan komen kat bawah tu korang amek yang mana satu blablabla. so that aku tahu lah siapa yang amek tu. heeeee. tu je. oke selamat right click dan save. BAHAH




1# doodle purple untuk peminat bunbun purple





2# ocean blue




3# apple green






4# annoying orange





5#potassium permanganate pink XD
(the colour of mid point titration HAHA)






6# merah mak ngah. 





7# kuning bersih kuning air




oh ye, pink bukan warna pelangi okeh. saje je tajuk entry nak gempak gempak. hapui hapui XD




anyway, anggaplah ni doodle untuk orang-orang yang tak dapat aku tunaikan permintaan doodle dulu-dulu tu. lepaih raya ni dah sebuk nak study apa bagai. entah bila lah nak buat doodle lagi. Raya ni pon tak lalu lah kot aku nak makan dodol. HAHAHA. oke takde kaitan -____-




p/s: dapat dah mouse baru =P

50 comments:

Jue said...

Haha meriah kemain. Mmg smangat raya betul ni

Raya katne thn ni dear?

syerz eyryn said...

hye dear. . ryn amek doodle kaler purple yerr.. due2 skali.. hhe. .
ta baek pisah2kan dye kan3 ?
thnx dear :)

Bitter said...

wahhh..dah ade mouse baru kot?huehue..patutlah galak je buat dudel nih..wakaka..

anyway, selamat makan dodol..kahkahkah :D

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..yui rasa nak amik warne merah coz smlm beli kaler merah.. =)

t sok amik laa..leh kan??heheh..

*cam pelik lak nape xnk amik PINK itu..waa..

NuMeeQah said...

warna merahhh!!!!

Cik Domo said...

comel2 jek doodle bunbun ni..huhu

[sutera kasih] said...

bunbun comel, sy nk culik couple doodle serba pink hehe..bunbun tak kasi pun, sy ambik je :P

Mr.Thinker@Ali said...

merah itu bergaya. suka! hahaha.

betul2 bersemangat nak beraya neh.

Liyana Zahim said...

Ocean blue... Most cantik one!!! :)

L Y N said...

I loikee!! Nak ambik satu lah utk entry raya nanti ;D

muhamad hanif said...

datanglah rumah aku, mak aku masak dodol.


lalalalalalala.

sleeping_maniac90 said...

wah.. mntg2 da dpt mouse bru..
smpi skang ak x tau nk wt corak bunge2 wei hahahaahah

Jue said...

Rindu hanie eh hihi lg sehari dua ni ade la dia update..tunggguuuuuu =)

einz miszmessy said...

wajib amek nie!!!haahaaa....

myhatiku said...

comel sgt..nice :)

btw,tutorial centerkn tulisan bloglist refer sini ea :)
http://www.onceitalk.com/2011/03/tutorial-centerkan-tulisan-dalam.html

fieda said...

ala..kiutnyer..saya nak ambik la kaler purple tu...tq

mizzura said...

omak aii..caner nak nyebut doodle nama 5 tu... extravaganza sangat nama kaler baju tuh...

Daktechic said...

jtuh chenta sat dgn merah mkngah tu!

cantek!

Danial Razak said...

ok..nampak warna berlainan dengan apa yang ditulis..hahaaa..=P

p/s-pasal ayat tu x pasti la..tapi rasanya bukan hadis..rasanya satu kata-kata jer..dari siapa mula-mula pun tak pasti..=)

budakijaupendek said...

awww hijau itu sungguh menawan kalbu.
hehe, btw dh ade ke bju raya uuntuk kucing? haha

Lea IsNaw! said...

doodle cik bunbun lagi comel
jeles2

ILA HonEyBuNNy said...

cik bunbun syg...

ila curik yang warna pink tau....terima kasih banyak2..

laki puan ila amik..heheh

iMBobo said...

ayunye doodle ni hehe :)

Amna.Qadeeja said...

olololo nak cepat pun still comel hehe

kalo cmtu nak wt balik kaler pink lah.. awww feminin x aii kehkehkeh

terima kaseh cik bun bun ! ;D

Miss Epy said...

nk yg kaler kunig tuh..hehehehhe..tq bunbun cayang :)

Miss Epy said...

nk yg kaler kunig tuh..hehehehhe..tq bunbun cayang :)

akoo pae said...

aww the pink one is so nice~~
=p

NaEl said...

bunbun, kite nak kidnap yang wane hijau tu ea. Thankyouuu :D

mi2omar said...

meriah makkk raya pakai kaler pelangi..=p

ajumohit said...

5#potassium permanganate pink XD
(the colour of mid point titration HAHA)

akak amik satu tu tau huhuuu TQ bunbun follow u

cikcimi said...

konpius jap tadi. dalam pelangi ade kaler pink ke. =.="

haiza aryani ilyas said...

comel nye.. saya amek wrne biru tu ea.. mekasih cik bunbun.. :)

selamat hari raye..hehe

amazingmyza said...

cik bunbun ! miza nak amek semua boleh tak ? hahha. ketamakan melanda diri. nak request doodle boleh takk ? huhu. for my birthdayyy , can i ? :)

ciK LyndaWawa igUana said...

hehhe..chea..saya menanti dengan penuh kesabaran doodle saya,,hehehe

syufaa said...

haaaaaa.
semputtttt tengokk!
cumil sangatttt! :D

Asyila Zainuddin said...

mid point titration? wahahaha.. teringat kenangan kat lab chemy dulu la.. adoi..

Izzaty Ishak said...

Wahahaha berpasang-pasangan lagi tu ;) Come-comel. Meriah sungguh! :D

NOOR FATIN said...

saya nak amik warna biru bleh? ekekeke nak!

~bUih-bUih ciNta~ said...

okeh..dGn laJU dtG rEmbat couple purple yer..hehe, makaseh bunbun..muahaha;D

cik afiqaqila said...

amek couple yg purple tu eh? tq :)

Syahidaaa said...

amek kuning dan merah thanks :DDDD

Brilliant Marjan said...

nape la cumel ni..amik ijau & pink ye...tq. selamat hari raya

schaze zainn said...

oke ai nak curik kaler merah tu..hihi xP

ieqa said...

Ieqa amek kaler pink tu!
Nanti nak tepek kat blog, bole kn? Heee

Selamat hari raya :)

naDya SaRwaNi said...

cantik plak... sopan dan lawa..
Selamat Hari Raya~

EYFAalias said...

comel comel!

IeQa aWr said...

ieqa amk doodle kaler pink eyh. both taw. tq! ^^,

AnisDaros said...

kita nak mintak 'right click dan save' yang pink tu ye cik bunbun ;)

btw thank you && selamat hari raya :))

muhammad said...

bunbun, nak ambik yg purple ye. tq hehe

meeranamera said...

cik bunbun kite doodle pink tuh

Selamat Hari Raya Aidilfitri!