Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Thursday, August 11, 2011

Doodle VERSI FASHIONISTA untuk ila syamila, pyka rahmat, syerz eyryn daaaaaaann mizzura [fuhhfuhhh fashionista la sangat HAHAHAHA]


fuhfuhfuhhh. muncul lagi entry doodle. ada yang bosan tak muahahahaha 






1# maxi skirt with plain t-shirt


disebabkan ila syamila ni pomm suka karer purple maka beta dengan baik hatinya telah mendudelkan beliau doodle berkarer purple. cis! ni nak kena mintak belanja ni! *tibatibatiba*


untuk ila sayaaangsss =)

comel bukan beta dudel? *angkat kening* sila muntah berjemaah HAHAHAHA









2# vintage t-shirt with skinny jeans


yang untuk pyka rahmat ni, beta buat sambil tiru satu gambar yang beliau tepek di entry beliau. nama je tiru tapi tak sama pon huakaka. 

untuk pyka rahmat =)


oh ye, beta tak reti buat bulu mata lentik seperti yang direquest. maka terjadilah doodle dengan mata yang lain dari doodle doodle yang lain lalalalalalalaaaa. lepas tu tangan yang buat peace tu macam pelik je lalalalalaaa. skinny jeans pon tak nampak macam skinny Hak hak hak! DEMMM










3# printed maxi skirt with plain t-shirt

yang untuk eyryn ni macam sama je kan dengan yang nombor satu tu lalalalalalaaa. HAHA


untuk syerz eyryn =)

dan beta juga tak tahu kenapa doodle ini bewarna biru walaupun rasanya eyryn pon suka karer purple juga fufufufufuuuuuuu










4# maxi dress with leather jacket and leather boot

kalau korang tak nampak efek-efek leather tu aku tak tahulah hahahahaha. 

ahh suweet sangat. cam tak jadi je nak bagi Mizzura HAHA

pemilihan warna dan pattern pada maxi dress itu adalah berdasarkan warna dan tema blog mizzura muahaha. kalau tak silap masa tunang dulu pon pakai baju karer macam ni kan? hehehehe










5# palazzo pants yang tak jadi

takde sesiapa punya HAHAHA. bughuk semacam je pon doodle ni. aku rasa macam palazzo tu dah bertukar jadi harem pants pula hukhukhuk.


tapi sayang nak delete. tak tayang pon rugi hahaha. ada sesiapa nak? kakakakahh. 




p/s: aku dah kata daaahhhh, takdela fashionista sangat hak hak
hope korang suka =)

25 comments:

ILA SYAMILA ♥♥ said...

saya suka gila bunnnnn !!!!!!!!!! arghh sayang bunnnn !! ^o^

CaDLyNN said...

uiks..mizzura? mcm kenal..ahaha..itu mmg kale fav die..biru die hard fan :p

einz miszmessy said...

einz pun berkenan nan mizzura!!!hahaha...neway suo tu nice gak...einz curik la leh???hahaha

einz miszmessy said...

einz pun berkenan nan mizzura!!!hahaha...neway suo tu nice gak...einz curik la leh???hahaha

Far8 budak baik said...

waa waaaa seyes lahhhh..
berseni gile lahhh..
ayat bodek hahaha

Bitter said...

wuihhhh..gojes giloss youu! arghhh! jelesnye dgn org pandai buat doodle nihh..! warna warna dia sgt cantik okehhh.. :)

syufaa said...

aihhh.
seperti biasa.
saya sangat geram!
comel sgt! :D

cik tehaa said...

comel gila doodle ngan baju2 comel! hehe.. nk suh teha wat kan doodle? org lidi bole laa.. malu je rasa ktnggalan zaman :P

sifu im said...

bunbun..mane dodol kacak aku??haha..nk yg rambut korea tau

Rafidah Farhana said...

Argghhh. Aku nak kau jadi tok guru doodle untuk akuuu !!!

schaze zainn said...

dudel first sekali tu mmg cute.. xP

btw, rajin nye buat dudel ni xP (dah mcm bunyik dodol lak..haha)

mizzura said...

wahhhahahahahhahaha...kikikiki....macam reti2 jer bunbun ni..cool bebeh..cool..terima kasih tak terhingga diatas imaginasi anda itew... bunbun nak buka pose apa harini ek? :-P

cadlynn: aku pun dah ada doodle sendiri..kikikiki

sleeping_maniac90 said...

haha..
skang bunbun nyer kpkrn wt doodle da smkin menyerlah...
gud job dear hehehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

pergh..cun2@@

p/s: sje bw ikan..ikan kena ada air sntiasa..tu gtu =)

syerz eyryn said...

thnx a lot ! hehe. .
suke3. . .:))

[sutera kasih] said...

bunbun, as you wish hihi sila ambik

http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/08/doodle-trade-merah-itu-jambu-bunbun.html

✿ cikcimi said...

comelllll !
bun ajak cimi art-trade kan, bole jugak. :D

yayath said...

wahhhh...sangat comellll semuanya:)

Izzaty Ishak said...

Ya Allah, cuci mata dan rambang mata betul zaty tengok doodle ni semua! Rasa jeles pon ada. Hahahaha

ILA HonEyBuNNy said...

huawwawwa..

comel gila...doodle pun pandai berfesyen la..ehheheh

Amna.Qadeeja said...

aaaaaaa.. semua comel lah bunbun xtao nk plih yg mane ! eh tetiber ble ntah suh plih haha

cik bunbun, ittew nk yg pakai shawl taw ngan skirt sekali yg dress pn boleh. haha demand x? lempang ! ;D

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehe, cute je doodle2 ni!! ahh geram. pandai buat. guna apa ehh?

zety said...

pandai bunbun lukis.

suke yang no 2 tuh

ciK LyndaWawa igUana said...

doodle untuk saya jugak.hehehe

Diya Ariana said...

nakkk,,,comelnyaaa