Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Thursday, August 25, 2011

DOODLE tak berapa nak muslimah pulak kali ni! [untuk kawan-kawan pasum dolu-dolu, ieqa dan cik ca'ah wuuhooo!]

entry doodle kedua terakhir hor hor hoyeah! anyway, doodle kali ni memang tak berapa nak muslimah la kan. hokhokhok *konon*



1# untuk adik manis, asyila zainuddin =)

doodle jubah moden 2 layers. kahkah macam layer cake dah bunyinye. papepon inilah doodle dengan mata yang paling bulat pernah aku buat >.<




2# untuk adik comey, peah namonyo yaw XD

doodle berbaju kurung corak polka dot karer merah putih aww awww. comey gitu BAHAH <--kesian dia sebab kena puji sendiri. nanti korang puji jugaklah dekat komen yer HAHAHA



3# untuk adik lote lote, kesuma haryani XD

jubah lagi kan lalalala. design jubah macam ni memang korang takkan jumpa lagi dekat luar okeh. yang ni memang copyright aku seratus peratus kahkahkah. cukup ayu tak ni haryani? hokhokk




sukahati aku je panggil mereka ni adik-adik kan. HAHA. anyway, nilah antara blogger-blogger PASUM yang rajin bertenggek kat blog ni komen-komen. korang pi lah blog dorang jugak. semua ada style berbeza dalam penulisan dan semua jugak aku suka baca ^^. lepaih ni tak tahulah jumpa lagi ke idok kan.. hmmmm..




next!




doodle paling tinggi pernah aku buat HAHAHA. doodle ni pakai jacket ruffle sebenarnya. kalau tak nampak macam ruffle tu sori yer cik ieqa! hehe =D




5#- untuk cik ca'ah sayang =D

yang ni jubah paling simple antara tiga. heeee so aku pun buatlah double tone. ingat shawl je ada double tone? hagagaga. harap cik ca'ah suka! heheeee =)



oh ye, siapa belum amik lagi doodle freebies versi hari raya boleh amek kat sini taw taw taw.




p/s: satu je lagi satu je lagieeeeeee >.<

22 comments:

merahitujambu said...

makin rajin buat doodle eh..=p

haryani said...

comel!!! special edition lagi tu. thanks bunbun :D

Brilliant Marjan said...

cantik & cute..nak juga..kreatif la..

::Cik Pija:: said...

dodol kucing xde ke bunbun? kikiki

Asyila Zainuddin said...

wahh! bunbun, mekaseh banyak! hehehe.. yg jpa tu, kite pun tak hantar result.. tp jpgi petang dlm kul 5 cek la kat portal esila tu.. dh la lupe password.. hahaha..

Cik Domo said...

wah..banyak doodle da cik bunbun buat >.<

Liyana Zahim said...

Cantik yg polkadot itewww!!!

Mr.Thinker@Ali said...

semua doodle sepertinya versi muslimah lar. :)

yang merah tu macam ayu jaa. :)

apik pehe said...

woow..rajin dak ni..hehehe

iMBobo said...

no4 tu bergaya seyh! hehe

einz miszmessy said...

lawa tona baju2 versi ni bunbun buat~hehehe.....

muhamad hanif said...

boleh tak nak request dodol seksi gila ?



wakakakakaka !!

schaze zainn said...

wah makin rajin uol buat dudel ni xP

semakin hebat! xP

cikcimi said...

comelnyeeee bun,eh comelnyeeee doodle bun. :P

sleeping_maniac90 said...

comey2 je sume..
mnutup aurat hehehehe

ieqa said...

Wahhh terharunyaaaa comel gila doodle Ieqa tu!
Syg bunbun lebih laa camnie! Muah muahh! hehe

Thank you dear :D

PEAH said...

Awwwwww..syg kamu. thanks bunbun.

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

walau apa sekali pon doodle mu kuarkan...tetap comei seyh!!!

cik tehaa said...

okey2..ENOUGH! doodle tuk teha pulak.. hahaha.

yg psl buat kuih raya tu mmg da kena ngn bos dah! dush :p

Selamat hari raya cik adik bun!

Cik Ca'ah said...

awwww...tq bunbun
*pelok cium*

comellll ^^

Syahidaaa said...

saya memang gila doodle la cik bunbun :DDD saya takdek doodle ke? hoho.

[sutera kasih] said...

bunbun boleh dh bukak bisnes jual dodol hehe