Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, August 24, 2011

DOODLE go green hari ini ! [untuk cik syufa, yui, cik lyndawawa daaaaaaann sis shima!]


Ya, tema hari ini adalah hijau. disebabkan hari ni hari blogger buat rabu kedu (read : wordless wednesday =,=) maka aku pon na kurangkan perkataan kat sini. hok hok hok





1# - untuk cik syufa husain =)

doodle with high-waisted pants dan croped jacket. takdelah croped mana pon sebenarnya HAHA




2# - untuk cik nusha aka yui =)


doodle jubah moden. heeeeee. jugak sebagai tanda terima kasih untuk kad raya ittuewwww. ho ho =D




3# - untuk cik lyndawawa iguana =)


t-shirt stripe je. nampak sangat tak macam kehabisan idea? HAHA. harap cik lyndawawa suka. hokhok





4# - untuk sis shima =)

ada gaya-gaya cikgu tak? takde? okay, aku tak buat nametag dengan handbag =,=
sis! thanx untuk nasihat-nasihat selama ni! >.<




oh ye, siapa nak freebies doodle raya boleh amek kat sini taw taw taw. ahhh hari ni nak apdet entry doodle je lah. aku tak peduli lagi. nak kena habiskan jugak ni! *lari-lari anak terus sambung buat doodle lagi*





p/s: hahaha korang, silalah bosan. silalahh sila sila >.<

21 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

yeay..org first komen..huhu......makseh...saya berwarna hijo.hehehe..sayang bunbun,,,=]

[sutera kasih] said...

comel gilerrr...makin lama, makin mantap dh doodle bunbun tau hehe

syufaa said...

ouhh cik bunbun sayanggg.
santekkk sumillll sangattt!!!
hihihhih.
leh wat gmbr profile fb nihh! :D

syufaa said...

terima kasihhh cik bunbun!
sajee nak komen byk2 boleh?? :D

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..comel2..

lama gler xpakai jubah!!

yui amik nak letak kat entry leh dak??heheh..

bunbun said...

@cik lyndawawa: haha dgn yakinnya org first :P

@sutera kasih: hekhekk. kena berterima kasih dgn org yg request dulu2 jugak

@syufaa: hamboi kemain. tym nilah baru nak sayang kan? HAHAHAHA!

@nuyui: ahaaaa letak je mana2. dahi pong boleh agagaga :P

meaw said...

comel betol ! hehehe

Hanie_Dew said...

=.=' sedih. doodle untuk aku xde ke.
dah makain terrer buat doodle nampak. hehehe...

tunggu entry yang tak jiwang jap lagi. haaa...entry raya la pulak. aahahahahahaha

akoo pae said...

akubosan.
keh3

Asyila Zainuddin said...

comelnye! hehe.. yg pakai jubah tu comel.. :)

Lea IsNaw! said...

wah! rajin buat doodle
buatkan utk ai satu! hehe

Izzaty Ishak said...

Eh yang bawak tu serious macam cikgu la. Kalau letak name tag dengan handbag lagi power! :D Cantik dan comel je semua!

nanad said...

fuyoohh..cayalah bunbun ;D comelll~

NOOR FATIN said...

hijau itu indah XD

muhamad hanif said...

Errr,

semua dpt dodol raya..tapi aku.



ummph.

CIK JATT said...

wah!! comeynya. rajin and kreatif bunbun:)

Jue said...

wah hari ni smua earth kaler..goooo greeennnn ^^

suke2 _ reaksi on behalf yg dpt doodle tu hihi

sleeping_maniac90 said...

ko da smkin hebat ngn doodle hahahahaha...

ILA HonEyBuNNy said...

yeahhhh....wawa dapat doodle la...hehe

einz miszmessy said...

like 1000x hahaha....go green!!!

♥ shiMawar ♥ said...

mamamia........cantek yang! tq so much ek.. :)
wlupun tidak berwarna UNGU, namun sis tetap suka sgt2, ketat2 n mantop2..thanx again! :)

p/s : wlupun xde handbag n nametag, ttp comey..hahahaha..sis nk pasan jgk yg sis kiut mcm doodle ni..aww...! ;)