Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, August 3, 2011

Doodle AMATUR untuk cik Ezmaliza Ezrik, Tia@ Ini kisah Tia dan Cik Nadya [ seperti yang dijanjikan HAHA]

oh ye, aku try untuk siapkan ikut list sebenarnya, means siapa yang komen dulu dia dapat dulu. HA HA. kejadah aku ni, tapi aku ni masalah sikit suka buat kerja ikut mood lalalalalaaa. so korang yang ada request  tu, sila menantikan lagi hokaay. (bahjet doodle hotsetap haruslah membuat orang tertunggu-tunggu hak hak hak)




yang pertama untuk cik Ejmalija, model dan fotografer terkenal kita hihihi. cantik orangnya. maka aku nak buat doodle buruk-buruk pon serba salah. takut jatuh standard kononnya aku ni huakaka. 








doodle beliau sebenarnya diinspirasikan oleh salah satu baju yang dipakai oleh beliau semasa photoshoot hek hek hek.

sori kanda, dinda curi gamba kanda lalalalaaa. =____=

bukankah beliau cantik? (ayat nak mintak belanja bukak puasa hak hak hak) terjah blog beliau untuk lihat more gorgeous picturessssss ohkay! =D






yang kedua pulak untuk cik Tia. buntu jugak nak memikirkan warna apa nak guna blablabla baju apa nak bubuh blablabla. disebabkan blog cik Tia kaler merah hati aku pon tibailaaa letak warna warna senada gitu. ehhh warna-warna senada konon hahahaktuih.




harap cik Tia tak sedih sebab dia kaler pink. (apasal pulak nak sedih kan kalau warna pink pon hakhak) my bad my bad =P






dan yang terakhir pada hari ini untuk cik nadya sarwani. yang telah merequest doodle berwarna merah. nahh hamekaaw nak merah HA HA. nadya ni peminat merah sebenarnya. tak caya pigi usha blog dia. memang merah habiihhh cheq habaq nieee.







harap kau orang semua sukaaa heeeeeeeeee *buat muka mintak penampaq*



okebai!

21 comments:

mizzura said...

eee..bestnyer..nak jugak..napa ezma jer dapat...hehe (dengki2..kikiki)

~eZmALiZa~ said...

ya allah.... cantiknyaaaa!! how you make it?? tak pernah org doodle kan gambar kiteeee!!!

tak sangka bunbun btol2 lukis doodle ni untuk kiteee.... how sweeetttt :) thank u sooo much bunbun.. siryes rasa sgt2 terharu.. sbb tak sangka...

kite nak amik dan nak letak kat blog laaaa.....hehehe... mekasih sgt2 sygggg :)))

Luna Chempaka said...

comel doodle2 tu ;p

anyway, dazrin tu baru lagi dlm industri ni.. tapi movie dia dah keluar hari tu. cerita "seru" arahan pierre andre. watak dia nama "budi"

tia @ Ini Kisah Tia said...

ahahaaaa . comel gilew yaw !! takpeee .. ikut tema blog Tia ni .. Tia amek yeeee . TERIMA KASIHHHHH :)

naDya SaRwaNi said...

ouh2, thanx bebanyak~
comel lah tu...

yeay!! dah dapat doodle 'raya'...
nk tukar DP fb lah.. :)

terima kasih daun keladi..
lain waktu, nak lagi..
boleh?? haha..

::Cik Pija:: said...

bun, lawa maaaa doodle nyaa. jangan sampai jadik noodle sudah. hahaha

syerz eyryn said...

suke tgokk org dpt. . hehe. .
ryn mnx2 ta pnah dpt pown ! :(
hehe. . ta de rzeki kowt :)
btw, comel sngt2 . .

schaze zainn said...

wah dah pandai buat doodle xP

buat satu please..muahaha xP

J.Syazwana said...

alamak tomeynya semua. hehehe

apik pehe said...

hehehe..pandai dia wat doodle

Pyka Rahmat said...

untuk aku nak buat tak? tapi buat saja saja. nak ada peace! nak bulu mata lentik pakai lens juga. demand syial. hahaha

bunbun said...

@mizzura

haha bulan2 pose tak elok dengki2 hihihihh

bunbun said...

@~eZmALiZa~


hahaha anything untukmu kanda kakakakahh

bunbun said...

@Luna Chempaka


oh yeke, thnx for the info:) patotlah xtaw, xtgok pon seru hekhek

bunbun said...

@syerz eyryn

haha alaaa jgn sedih2 hekhek.

bunbun said...

@schaze zainn

haha boleh ajer ;)

bunbun said...

@J.Syazwana


takleh lawan pro lagi muahaha :P

bunbun said...

@apik pehe

baru belajar je apik :)

bunbun said...

@Pyka Rahmat

hahahahahahaha adeh mmg demand gilaaa!

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah,cntiknya..

utk yui xderke?? ngeh3...

CIK PARO! said...

nak jugak!!!!!!!!!!!!!!