Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, August 8, 2011

bahana jatuh cinta ketat-ketat rapat-rapat melekat-lekat pada KIM TAK GOO! [ apekaaaaaaaahhh ? ]


sorry for being missing in action lately. hahaha ada orang peduli ke? anyway, aku sebenarnya BUSY menghabiskan drama baker king, kim tak goo ekekeke. 100/100 wa cakap luuu! oh yee, drama lama la tapi.. aku je yang lambat fufufuuu



and I just realize yang aku ni sangat sentimental. boleh kata ada satu episod tu dari awal sampai habis aku berendam ayaq mata kah kah kah XD







here's the situation...



pada permulaan drama (zaman kanak-kanak kim tak goo) . . .



pada waktu plot menebal (in english we say; THE PLOT GOT THICKENEDDDD)




bila 'adik' kim tak goo yang dah dewasa muncul lalalalalalaaa




bila orang-orang jahat berkomplot menjatuhkan kim tak goo





Bila kejadian tragis dan sadis berlaku pada kim tak goo





at the end of the drama . . . 




























dan keesokan harinya . . . 






ahhhh . . macam mana ye nak mengubati penyakit sentimental dan selalu terpengaruh dengan tv ni? guess I'll be living like this for the rest of my lifeeeee... *pasrah*





p/s: tetiba aku feeling macam faiz tapit muahaha

21 comments:

Bitter said...

HAHA! kelakar lah..patut lah lame hilang :)

syufaa said...

hahahaha.
itu perkara biasa.
plusss bila tengok cerita korea.
bila part romantik. mcm kita pulak jd heroin nya.
kihkihkih =P

J.Syazwana said...

hahaha biasa la tuh babe.
hehe
:D

sleeping_maniac90 said...

hak3....
bunbun, npe la ko jdik cenggini..
angau sntiasa...
ish3.. (tepuk dahi)

reenapple said...

kim tak gu??? citer korea ya cik bunbun... kita pom tengok jugak.. hahaha

~bUih-bUih ciNta~ said...

haha..fanataik betol;p

muhamad hanif said...

a
















d












u



















s



















h






















h




















!

[sutera kasih] said...

patut lama x nmpk batang idong :P

athirah said...

hehehe...kdg2 terpengruh gk ngn drama2 neh..seminggu bru hilng angau tue..lalalala

Siti Mashitah Saidin said...

kita sama la... asal tgok cita korea ja, terbawak2 emosi tuh.. keh keh keh

sifu im said...

hye minah korea..sarangheyo

akoo pae said...

haha adoi~
gile korea btol..

haryani said...

berangan bila tengok drama korea. waahhhhhhh gimme five! sama la kita :)

Ema Razali said...

wahh melayan cite sampai macam2 reaksi ade hahahaha

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

owh,mghlng sbb ini ea!!

p/s: fiber tu ader jual kat gulaguli art..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: dear,yui pon bru guna..lau nuff byk mklumat kt tau,tp advert ni cm xder..

deeya said...

dah lame rasenye ta tngok tivi kot . huhuhu ~

lingkaran gelap ? guna la safi rania gold . usia ? ramai yg tak percaye .. haha !

Scya Lollita said...

amboi amboi amboi .
err , ni gila eh ?
kehkehkeh

zety said...

nice painting.

fitrah kebanyakkan wanita seorng yg sentimental.saya tgk cite the proposal je pn dh bertakung air mata T____T

sergeant keroro said...

giler korea betul XD

Far8 budak baik said...

hahahaha kelaka...
tu ar kn..nasib aku bukan kaki
tb..kalau tak..
mmg muka monyok je..
ekekekeke..
eh eh..kau nk buat kn??
yg macam supehero tau..
hehehe