Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, August 24, 2011

ART TRADE ! - 6# - Doodle retro untuk cello191, 7#- Doodle nautical untuk cik asfz dan 8# Doodle chibi untuk izyani [haaaa sekali harung gitueewww]


okehhh entry doodle yang ketiga terakhir sebelum raya. dan juga entry doodle kedua untuk hari ni hukhuk. cepatla habis cepatla habis cepatla habis >.<





1# untuk cello191 =)


need to say much? retro is retro lah kan? padanan warna coklat dan oren dengan corak polkadot dan juga reben. HAHA. harap-harap cik cello191 sukaaa heheeeee. first time buat mulut doodle terbukak. ahah




2# untuk cik asfz =)


beberapa tahun ni fesyen nautical is back kan ohok hokk. so here it is. special kooooutt XD 
doodle sampai dulu sebelum domo takpe kan cik asfz >.<




3# untuk izyani aka izy =)


doodle chibi yang kedua. ohookkk. this one dia pakai maxi dress je. takdelah nak fesyen-fesyen sangat kot? ahahh harap cik izy suka okeh! ^^




p/s: sori banyak doodle je kebelakangan ni. 
silalah bosan. silalah bosan lagi lagi

18 comments:

difficult easy. said...

comelnye doodle izy!! :D
kalau jadi comel macam ni kan best. hehe.

Azro!e said...

FAHERAH ! hahahaha . aku nak doodle gak,kopiah itam putih, sweater itam, sluar JIN, kasut putih..boleh tak ? HEHE

ILA HonEyBuNNy said...

fuhhh...style ah doodle yang pertama tu...hehe

Jue said...

oh balik perak ek th ni =)

Jue pnah pgi perak tp lupe lak nama tmpt tu ><

ha!setiawan! =)

cik afiqaqila said...

nak doodle jgk boleh :)

merahitujambu said...

comelnyaaaaaa

sleeping_maniac90 said...

mantop dodol ko hehehe..
rs cm nk cubit2 je sbb comey..

Lea IsNaw! said...

dress doodle yg last sekali tu cumel :)

Cik Ca'ah said...

dodol kite plak bileeee?
hhahaha

Panggil aku Han said...

aiyak knp byk blog yg han singgah semua ada dodol comel...jeles...huhu

einz miszmessy said...

hebat la bunbun...semakin cun~hahaha....

Syahidaaa said...

dah takdek ya?

Hanie_Dew said...

eeehh...cantek la doodle pakai dress tu.

tek pernak pegi perak. lalu je.

Cik Domo said...

alo2..comeynya doodle asfz..
mekaceh bunbun..i loike it..hehe

ni doodle tok bunbun..harap suka la..
tak secomel doodle bunbun..
http://teratakcikasfz.blogspot.com/2011/08/2-doodle-trade.html

saya cello191 said...

comey..thanks..^^

ini utk kamu..

http://cello191.blogspot.com/2011/08/trade-from-bunbun-and-ga-gift.html

muhamad hanif said...

woooo,

dodol lagi. Style !!

Siti Mashitah Saidin said...

eh, rsa nya cam salah komen nih? erk... erk. nak cakap, comel doodle tuh

adrinaqamarina said...

tak bosan pon sebab boleh cuci mata! hehehe.


suka dudel last tu sebab baju dye cantik~