Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, August 14, 2011

ART TRADE ! - 3# - untuk cik cimi - 4# - untuk nanad hasnan :)


dodol dodol dodol dodol~
jual dodol 
hahaha sori aku dah kata yang aku sengal hari ni kikiki





anyway, art trade kali ni adalah untuk cik cimi yang comey comey comot comot hehehehehe *ayat memang nak bodek tapi tak tahu apa motif nak bodek pfffttt*



teringin nak buat doodle yang seksi kakakakahh seksi lah sangat. harap cik cimi tak kesah :D. and I had a very fun time drawing her hairsssssss. ah kemaruk nak lukis doodle ada rambut mungkin. sobss. maafkan beta ya. 




another one untuk cik cimi;


best tak dapat dua cik cimi? hahaha. I had fun colouring the hairsssss too, sebab tu lah. rasa macam best dapat karerkan rambut tu magenta. lepastu buat karer hijau pulak (banyak terpengaruh dengan manga ni hahahahaha my bad my bad =P )



and this is from cik cimi. 

 aww awww mata dia! terima kasih cik cimi hehehe :D suka sangat :D




and next is for nanad, my senior in doodling HAHA amekaw senior tuh. 


terbuat baju kebaya lah pulak. terbuatlahkononkaaaann hapui hapui. hope cik nanad suka. hikhikhik hikhikhik hikhikhik (ohkay cut the gediks!) XD. dan walaupun cik nanad busy sekarang ni untuk ber art trade, apakan daya. bunbun dah pon terbuat HAHAHA. takpe; ikhlas untuk cik nanad kita. hehe.





p/s : dua entry doodle dalam sehari. amacam?


19 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

comeiii gila dodol bertocang tu...

comeiii rambut..hehehe

CIK PARO! said...

dodol cik bunbun comel mcm cik bunbun..
wah, ayat bodek ke?

Cik Domo said...

wahh...comel2!!!
ketip la bunbun...
kite suka XD

saya cello191 said...

cantek draw rambut tu...^^

Cik Rose Cute said...

semua comel...

ciK LyndaWawa igUana said...

untuk saya jugak!hehehe

Liyana Zahim said...

Somelnye.. Besh ke lukis dodle neh?

~bUih-bUih ciNta~ said...

cumeiiiiiiiiiiiiiii;ppp

nanad said...

comelnyaaaaaa :D timekasih cik bunbun comel lote >.<

Amna.Qadeeja said...

adeh..adeh.. cute gile like oweys oke heheh ;)

iMBobo said...

wah doodle tak pakai tudung hehe

emy zulaiha said...

nak doodle jugak!!hehe =)

muhamad hanif said...

aurat!!


waahhhahahahhh.

✿ cikcimi said...

comellllll sangat. suke jugak rambut dy. mekasehhhh bunbun sayangggg. <3

Nur Farah Hani said...

omg comellllllnyaaaaaaaaaaaa... nak jugak.. haha.. :D

akoo pae said...

huu pakar doh die~~~

=D

Far8 budak baik said...

waaaa seyes lawa...
cyalahhhh..
aku nk buat nnti..
kau tolong lah ajar aku nnti k..
hehehe

lilypelangi said...

comel la !



sies ! comel gler :D

bunbun said...

@Liyana Zahim

hahaha best la jugak. bila ada idea nak lukis sth new :)