Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Friday, August 12, 2011

ART TRADE ! - 2# - Doodle JUBAH MODEN untuk Sutera Kasih aka Syaza=)



sempena hari Jumaat ni, doodle pun alim-alim jugak muahahahahaha. ni untuk cik syaza teheheeeeeee ;D kenai dak cik syaza? alaaaaa yang SUTERA KASIH tueeee muahahaha. 



terbawak bawak karer purple pulakkkkkkk. kuikui kononjeterbawak hahpui






anyway, terima kasih sebab cik syaza yang sudi buatkan doodle untuk bunbun walaupun kata beliau, beliau pernah buat doodle sekali je. hahaha biasa lah aku, memang muka tak malu suruh orang buat doodle untuk aku sedangkan tuan punya badan tak offer pon nak buat doodle. kahkah. 



ada kucing lagi tueeeeeeeee XD



sukaaaaaa! sebab dapat rasa keikhlasan yang terpancar walaaweyyyy terpancar tuee. BAHAH. terima kasih sekali lagi ^___^




p/s: autopublish - mungkin aku tengah shopping raya sekarang. 
sori tak blogwalking. ngehngeh

p/s: jom art tradeeeeee! art trade jommmmmm! <-- gila


24 comments:

Far8 budak baik said...

seyes lawa...
aku tekad nk buat gak lahh..
entah jadi mcm ner lah nnti huh

ILA HonEyBuNNy said...

wahhahha...

comel...ohh syaza...;-)

main tukar2 dodol lak eh...eh silap...doodle...;-)

ehem3...sakan shopping...hehe...beli apa tu..ahhah

teha said...

waa.. comell nye :)

ieqa said...

Comel gile doodle tuuuu!
Ayu aww awww :D

Ema Razali said...

alololo comelnyaaa! warna purple pulak tu <3

akoo pae said...

huhu shantek2..=)

lilypelangi said...

bunbun~

sy nak jugak ley ? heee

[sutera kasih] said...

alamak..comelnya !!!!!!!!!
suka2..suka sangat hehe
thanks bunbun..nnti kita main tukar2 lg ekk..mcm syok plak lukis2 ni..pengaruh bunbun la ni hehe

sy tak reti lg buat mata hihi :P

wiwiwitttt..shopping tuuu

zaty luvlianncezzz said...

cantek la:)

suke sgt

cmna nk wat ea

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
jangan terseksa kerana CINTA

fiq. said...

comel nyeh,, dodol pakai kain chiffon tak de ke?huhu

shizuka said...

comeyy.macam awak bun!:)

Heidi Shafiq said...

pandai ko letak corak kat baju tu.. menarik.. :)

Siti Mashitah Saidin said...

euw! kucing tuh sgt comel!

Liyana Zahim said...

Santeqla bunbun.. Ley jd fashion designer nih!

deeya said...

knape tangan sye cam kene parkinson jer kalau nak melukis ?? mencik laaah ! :'(

Siti Suriani said...

comel! hehe

Asyila Zainuddin said...

cantek! nk gak.. kekeke..

Far8 budak baik said...

aku nye mana??
hahahahaha

iMBobo said...

bertuah bubun dpt doodle dr cik syaza, hehe tolg pujuk die buatkn iMBobo satu boleh?hehehhe gurau2 :D

missSenget said...

pandainye buat doodle..

aku xmalu jugak..

nak doodle..!!

aww...awww~~

lilypelangi said...

jeles jeles jeles ! nape comel sgt doodle tu?? hehe

muhamad hanif said...

aku nak dodol !!

sergeant keroro said...

comel comel, hehe XD

p/s : buat satu pon xpe, tapi bila dah siap semua 5 tu, baru leh tinggal link semua kat situ :P

mi2omar said...

cantiknya dodol! raya2 ni mesti org suka dodol secantek ni..hihi