Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, August 10, 2011

ART TRADE ! - 1# - Doodle CHIBI untuk Scya Lollita =)

fuhfuhfuhh. art trade yang pertama. lepas ni kalau terserempak aku boleh panggil aku 'orang seni' har har har (errrr ada kaitan tak?)





untuk scya lollita =)
untukmu wahai sayangku hak hak hak


doodle untuk yayunk ni nama dia doodle chibi. sebab tu dia gumuk gumuk pendek pendek sikit hahahahaha. berbeza dengan doodle yang selalu bunbun buat sebelum ni, oke yayunk?! HAHA 



segan pulak sebab yayunk lukis bunbun kurus-kurus. bunbun lukis yayunk gumuk gumuk HAHAHAHA.  lupa nak lukiskan cermin mata. tapi bila dah fikir-fikir balik, bukankah yayunk BUKAN BUDAK KACAMATA? heuheuheu.





yang ni yang dia lukiskan untuk aku weweweweeeee~ =)


tetiba tak puasa pulak doodle ni hahaha

terima kasih yayunkkk! teheeheeeeee





p/s: first art trade, first time buat chibi doodle. kalau tak dapat the idea what is chibi boleh tengok kat sini =)

16 comments:

syerz eyryn said...

comeii la dear :))
suke3 tgokk. . .hhaa

einz miszmessy said...

bestnye pandai lukis dudel....jelez~urm.....

einz miszmessy said...

wow.....bestnye.....msg2 pandai wt dudel...siap tuko2 ag...jelez sgt!!!

muhamad hanif said...

kalau aku tak reti lukis doodle kau bagi gaks kan ?



lalalalalalallala.

difficult easy. said...

wahhh! camne cik bunbun wat art trade ni? kalu camni, bape kire? hee.

Cik Ca'ah said...

waaa...comelnya
nak jugakkk!!!
jeles tau org2 kreatif ni
kite tak berseni.
huuuhhuuuu T_T

Amna.Qadeeja said...

adeh,comel gile doodle cik bun bun. jeles plak sebab ittew xreti buat doodle kehkehkeh

terima kaseh cik bunbun sudi buat doodle tuk ittew syg lebeyhla cmni hihi ;)

reenapple said...

jelez sebab cute!!!! hahaha

ILA HonEyBuNNy said...

doodle last tu mmg nampak ayu la..

muslimah gitu...hehe

bestnya la tgk org2 pandai lukis doodle..;-)

Asyila Zainuddin said...

ish.. korang ni kreatif betul la.. jelez ni.. ngee..

ciK LyndaWawa igUana said...

nak jugak =] nak jugak..=]

J.Syazwana said...

adoii bila lah nak dapat lukis doodle semula ni =___=

ILA SYAMILA ♥♥ said...

saya sedang bersabar menunggu turn saya weeeeeeeeeeee. :D

sarah mohamad said...

dua2 doodle coooomel :D me tak ngeti nak buat, harap2 cik bunbun buat la kat me satu? *sambil kelip2 mata* hehehe

sarah mohamad said...

sorry sayang! dah lama me berbalas komen dkt blog ni tapi hari ni baru nk follow :D sorry okay? hehe

Far8 budak baik said...

waaaa lawa kot..
bolehh dah masuk
pertandingan mendoodle..
hahahahaha..nk..ehehe