Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, August 15, 2011

Aktiviti doodling DIHENTIKAN SEMENTARA untuk memberi laluan kepada iklan berbayar [sesiapa yang ada request doodle hari tu, bunbun nak mintak tolong boleh?]



I’ll be updating macam biasa, tapi takde dodol dodol lagi untuk setakat ni sampailah diberitahu kelak.




Tu pon sebab ada BANYAAAAAAAKKKSS urusan yang belum selesai;



  • Nak isi borang pendaftaran U lagi

  • Nak uruskan JPA punye fasal lahgie

  • Nak buat medical check-up lagi

  • Nak uruskan hadiah giveaway haritu pulak

  • Blogging ke laut, blogwalking pulak lemas kat laut tak timbul-timbul

  • Nak kena jaga hubungan dengan kawan-kawan lagi (sibuk berdoodle sampai tak sempat berfacebook secara sihat =,=)

  • Nak settlekan urusan dengan Tuhan lagi. (sekarang kan bulan puasa sesobsesooobbssss)

  • Kuih raya belum buat, baju raya ßtak pernah-pernah pulak buat kuih raya sebelum ni muehehehh








anyway,  siapa yang ada request doodle hari tu sila email kepada bunbun;





detail of the doodle yang kau orang nak beserta URL bllog;

  • warna (ie kelabu taik unta dipadankan dengan merah mak ngah, kuning bersih ke HAHA)
  • stail baju (ie baju kurung, baju kebaya, blablabla – jangan tak pakai baju sudaaahh)
  • corak dekat baju (ie polka dot, stripe, plain, blablabla)




sebab aku tengah pening sekarang ni hahahahahaha. Tak boleh nak design elok-elok. Baik kau orang email kalau taknak aku buat doodle rambut durian kening tebal macam kat atas tu kahkahkah. or another option just email me your pictures ke, lagi detail lagi bagus. (tapi takde jaminan aku buat sebijik yang korang nak HAHAHAAHAHAHA)





Dan mafhumnya siapa yang ada request hari tu, adalah manusia dalam list kat bawah ni SAHAJA (yang request sebelum hari sabtu 13/8/2011)




Yang dah request tapi nama takde tu maknanya aku dah hafal dah apa yang korang nak tuh Hahaha. Atau mungkin sebab kau orang request thru fb.  Maka golongan ini tak perlulah email lagi =3





Yang namanya takde sebab request lepas hari sabtu, maka kau orang kena tunggu sampai aku free. Hukhukhuk. Biasalah doodle free macam ni kann, kena lah tunggu orangnye free jugak. TT__TT *nanges*





P/s : sila email sebelum 17/8/2011 hari rabu. eheee sekian terima kasih =D





30 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

alo alo. sibuk nampak. :)

buat jadual perancangan lar. biar tersusun hari-hari tu. :)

einz miszmessy said...

eh???einz pun ada eh???hehehe...thanx bun bun....cayunk bunbun lebyh!!! ^_^

muhamad hanif said...

aku nak request lah..



wakakkakakaka !!

iMBobo said...

nama iMBobo xde pun..lupa plak, ade rq ke x hehe..

Ema Razali said...

busy nyeeee cik bunbun kita ni haha :D

deeya said...

rambut yg macam durian tu comel kot .. huhuhu ~

jap2 dah slalu rsenye komen sini . tp xingat da folo ke belom . sory sayang !! hahakz ~

apik pehe said...

rajinnya dak ni..lidi baru nk isi borang suh buat doodle

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2,nama yui ade..

tp xperlu mail kan coz bk order..gtukah??heheh..

kokser kokdam said...

sibuk nyoh..

heheh

schaze zainn said...

OMG. nama ai takde nape? haha xP

nnt email bleh? xP

::Cik Pija:: said...

power spek mesti betambah ni asyik buat dodol je bhahahahhh! org sebuk berniaga beskot, bunbun meniaga dodol. :D

ILA HonEyBuNNy said...

okeh bunbun..lasan tu semua di terima...ila luluskan..ehhhe

ila xpayah emel la kan....ngeh3...ila wat p la cmna pun..asalkan cntik n comel ila suka..ehhehhe

~bUih-bUih ciNta~ said...

kih3..a'ah hadiah GA,menanti dari bun bun..hek3..owh,prsediaan nk masuk U ghopenya..:)

NOOR FATIN said...

nak request lagi bleh? wakakak :P

Bitter said...

perghhh! rajengg gilak kakak kita nih.. :)

Diana @ bilakukatacinta said...

bunbun bz cam PM..xpe..sttlekan mana yg lebih penting dolu..dodol2 ni..slow2...BW pon ketepikan dulu. pastikan semua complete..Okies??

mizzura said...

gile kencang bisnesss..bagila address bunbun..saja nak perabihkan souvernier kat rumah ni..tak tau nak bg sapa lg..email to mazura_brennan@yahoo.com

sleeping_maniac90 said...

mamak, doodle satu..
bhahahahahahahaha..
(jgn lempang aku derrr)..

ciK LyndaWawa igUana said...

yeay..saya ada dalam list! yea...yea..makseh yang....=]

cik tehaa said...

hahahaha..gempak siot! ramai beratur nak suh draw dodel.. leh bkk kedai dodel ah ni :p

Far8 budak baik said...

waaaahh macam dy kene buat..
maklum lahh budak u dah kn..
hahahaha =p aku tunggu gile
doodle tu..hihi..
nnti aku buat kau komen k..
hihihi..gudluck k wat semau list kat ats tu..nk aku tmnkn boleh je..hahaha

akoo pae said...

haha ksian ko weh..
aku tumpang nanges T_T
haha

Cik Domo said...

yeah! adiah GA :)
xsabau2 ni XD

bz bebenor cik bunbun kite ni...
xpe2..smg dapat setelkan kesemuanya ok? =)

Amna.Qadeeja said...

hihi baeklah nt sy email. syg awk muahhug ! ;)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

p/s: dear,nak kad tu t kasi detail kat mail ea.. TQ =)

CIK PARO! said...

lepas ni cik paro punye doodle menyusull....

[sutera kasih] said...

nasib baiklah sy sempat trade doodle dgn bunbun hehe

merahitujambu said...

nak doodle..=p

lilypelangi said...

sy da hanta . dpt tak?hee

ieqa said...

Terharunya! :'D

Dh email dh ;))