Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, July 6, 2011

WordLESS Wednesday : 3# [croped to make it MORE SUITABLE - mampuih aku kalau ostat ni tawu aku crop gambar ni huehuehue]







*senyum kambing*





26 comments:

Budak Chomot said...

HAHA GATAI NAAAAA! :D

schaze zainn said...

wiwit =D





dgn sape tu?


xP

deeya said...

ustad ?? da b'punye belom ? kem salam eh .. muehehehe !

Nur Ilyani said...

Nak jumpe ngan ustazku!!!tolong lah..jgn wat jeles ^^ bunbun

lilypelangi said...

sweet lar ! :D

Scya Lollita said...

amboi2 , sakannn ye .?? babap kunk . ggrrr ***jelos


T.T

Cik Rose Cute said...

hai bunbun....
meriah nampak...

tolong like gambar my baby

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150686003295424&set=pu.290991505423&type=1&theater

bunbun said...

@Budak Chomot haha takdok eeyhh

@schaze zainnngehngeh dengan ostat lar

@deeya xtaw la dah berpunye ke blom. dah kot. hahaha takmo kim salam werrrkk :P

bunbun said...

@Nur Ilyani takde niat nak buat jeles pommm =_=

@lilypelangi sweet macam anak murid dengan ostat kan? HAHAHA

@Scya Lollita hahha jelos gaponyo yayunk. XD

bunbun said...

@Cik Rose Cute

harhar, tang mana yg meriah tah. uhukhuk

akoo said...

hehee amboi2..
=)

Cik Domo said...

hoho..crop2 yekk..ngeee~

Wordless Wednesday #3

zida said...

eh macam kenal jaa. sapekah? amboi hang! lawa jubah~ hehe

*tamau komen hang dgn ostat tu* hahah

Cik Rose Cute said...

tang yang bergambar ramai2 tu la....seronokkan.....kenapa yg sorang lagi jauh erk?

Cik Rose Cute said...

hai bunbun boleh like tak?...

kalau tak boleh...kena like sini dulu yunk..

http://www.facebook.com/mombloggersplanet/

bunbun said...

@Cik Rose Cute

haha dia saje je tuh. nak kasik can org crop gamba ni hekhekhek

bunbun said...

@zida

kumpulan nasyid elhamz la zida. hahahaha adoi.



jubah recycle je kikiki

Siti Mashitah Saidin said...

ehem2 ka? hehehe

nur aminalia said...

ekheeeeemmmmmm sakit betul tekak ni...:P

Liyana Zahim said...

Pls pls kamu jgn nakaiii.. Haaa.. Ahahahaha~

bunbun said...

@Siti Mashitah Saidin

haha taklaa. ostat yg tak mengajar pom kikiki

bunbun said...

@nur aminalia


hahaha poyo lah kaaaaaw! muahaha. ni kalau buah ati dy nampak gambar ni agak2 perang besar tak? haha

bunbun said...

@Liyana Zahim

dok eyh dok nakal pom. hahahaha

syue said...

Bila lahh turn kite dengan nazim ni haaa. Boleh upload gmbr mcm bunbun ni haaaa :)

bunbun said...

@syue

hahaa ingatkan dah lupe langsung kat nazim :P

nur aminalia said...

aah kan.. aq ase ade la perang sebesar2 nye kan klo ade buah ati pengarang jantung dye tgk.. huhhuhuuhuuh