Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, July 12, 2011

Uh oh uh oh. Batak dapat 52 comments muahhahahahaha. Nak dengar berita baik atau berita buruk dulu? [ Penambahan hadiah giveaway is on the waaaaaaaaaaaaaaaayy~ ]


Sori guys. Again. Laptop belom siap lulululululuuuuueee ß gaya macam tak sedih je kan muahaha. Macam ni ke gaya berita sedih HAHAHA.





An eventho cc ni guna unifi, aku still takleh jenguk blog korang lagi. Hahaha bukan hape, Cuma takde feel kalau tak bukak dekat laptop sendiri hukhukhukk. Alasan semata-mata huakakaka. Padahal sedap apdet belog sambil dengar youtube tanpa perlu tunggu dia buffer kikiki.







Aku ni memang batak sikit dapat 52 comments hahaha biasalah blogger picisan memang macam ni. Padahal komen yang banyak-banyak tu semua giveaway punye penyertaan BAHAH. Aku dah approve semua komen tapi tak tengok lagi amende yang kau orang tulis tu.






And good news untuk peserta giveaway yang begitu semangat nak domo-kun tuh; I’ve added another TWO SMALLER domo-kun tapi belum siap jahit lagi. Walaupun aku duduk rumah Cuma makan tido menjahit je hahaha. Menjahit je, berak taaak haha oke merepek. And more are coming sebenarnya. Ngehngoh.






nah lagu best yang buat aku tergelak macam orang gila sorang-sorang.






haha terpaksa gelak tahan-tahan buat muka macam orang nak o'oh sebab kiri kanan aku dedua makhluk bernama lelaki hahahahaha bukan nak cover cuma taknak dicop gila kah kah kah. 




okey that's all. sebab aku rasa insecure apdet belog dekat public. sangat tak suka bila ada orang tengok aku taip dari belakang. heeee~






okebai!





17 comments:

Syue said...

semoga laptop cepat baik bunbun :)

PEAH said...

boleh buatkan domo yg gemuk macam saya tak cik bunbum.. =p

Cik Ezy said...

xprnh dpt komen sebyk 2..
huu..
nk jgkkkkkkkkkk

Rafidah Farhana said...

Wehei, aku tak join lagi giveaway koo.. Konon nak jadi orang last.. Takut lupe plak.. Agagaga..

baby said...

hyep,..
hahaaa...kesiian..sabo3...
erm...lawak doe lagu..huhu..
ek..nona nk hadiiah yg penambahan tuh boleh??..huhu..kalo tak menang utk first round laa..kih3..
tq!..saje tempaah..
erkk..bub un ade fb tak??..tolong nona jom..

FIRST..U LIKE THIS:

http://www.facebook.com/itShawl4u

SECOND STEP: LIKE THIS OK~
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150222061767070&set=t.100001571108195&type=1&theater

tq...message me if u done ekk..heheh~

nizamsani said...

peh. banyaknya komen.

lilypelangi said...

nk join ley ag ta? huhu

zety said...

haha.

sangat feel die nyanyi.eh,tadi masa otw balik dari cc ade jumpe kucing comel tak?

nur aminalia said...

weyh sile jgn kutuk lagu meow tu ekk... wahahahahahaha

myMOONyet said...

alaaaa. aku senang jep. malas nak update blog sebenarnya. entah kenapa. maybe keadaan kehidupan sekarang dah tak macam dulu kot :P

myMOONyet said...

ok, alasan semata2 xD

Pyka Rahmat said...

untunglah hahah

muhamad hanif said...

wahahahh !


aku pun tak pernah mcm tu ok..


BATAK jugk !!

deeya said...

pernah sekali update kat CC , orang kanan kiri sibuk dok pandang .. diowang dok update status FB , tapi aku update belog . mesti diowang blur binatang gapo nie .. muehehehe ~

sifu im said...

laptop ko rosak er??

ko mmg batak..haha

nub said...

terar hang. eheh

schaze zainn said...

amboi banyaknye komen! xP