Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, July 6, 2011

roses are red, emos are black - another 5 photos of my emo hijab look [ sila undi yang mana paling smart hokeehh XD ]






by its cover, don't judge a book
literally we say, don't critic people by their look
take a deep stare into their true heart
because you may see an angel lay inside


-bunbun-






vavavaaahh hebat aku punya quote *clapclapclap* XD






SATU

Anonymous : eyh pakai lipstick hitam ke?

Bunbun : taklaaaaah. I’m Just using my waterproof eyeliner on the lips with a feeling-eh-boleh-hilang-tak-kalau-basuh-ni uhukhukk. 












DUA


Anonymbulus : woaaaah gothic gila kot bun

Bunbun : gothic? Aku nak buat emo la sebenarnya grrrrrr. Gothic pon gothic laaah mak okee jeeeee













TIGA


Anonyfamous : eh ni kau ke bun?

Bunbun : taklaaaah, ini adek aku ni. Aku suruh dia jadi model experiment aku kejap. Sejakbilaentahakuadaadik. Turruuuuutt tuuuuut tuuuuuuuuuuuuttttt. 














EMPAT


Anonysynonim (seorang abang khacaakk lagi bergaya): hai adik manis, abang, abang, abang pon gothic jugak. Jum kapel dengan abang *sila baca dengan nada mamat khalid*

Bunbun: hoi apa jadah kaaw! aku emo bukan gothiclah verookkss! Grrrrrrrr =..=













LIMA


Anony-bukan-kak-noni-jual-selipar : weyh shanteekk giler!!! Agagagagagagagaga (copied from the real conversation on facebook XD)

Bunbun : owhoohh. Ini semua edited HAHAHAHAREEEEEM jadah apa aku ni haha












conversation semua exaggerated je lebih tueeee hahaha lagi lagi yang namber empat muehehehehe. ada abang mamat khalid nak ngorat aku hagaga.  



all pictures are portraited with a feeling seorang emo walaupun sebenarnya people we'll say yang ianya adalah gothic. lagi-lagi combination red dengan black pfftt. wrong concept lah aku ni. then I google la kan to know the differences between emo and goths and I found this;




goths are always black black and black but emo are like darker colour tapi tak semestinya black. wuhuuu geddit?



apa kejadahnya aku google mendalah tue hahaha




okay then,






mungkin aku gothic bukan emo kot. jom kapel jom abang mamat khalid! wakakakaka XD






okebai!







23 comments:

KaoRu said...

uuuu..bunbun emo2.nice pic :D

sleeping_maniac90 said...

emo seyh!!!!..

sifu im said...

pakai lipstik itam??takutnya aku nengok..hoho

ecah mashuri said...

eh bun!!!ko ke tuh?konfirm ke koo?????ganas siottt..heehehhe..weh sori baru dtg.xde berukbend:(

Siti Mashitah Saidin said...

tapi gmbr2 ko tuh mmg cun. serius!

nur aminalia said...

weyh mcm taw jekk yang num 5 tu... hakhakhak.. nway i like da 1st one da most!!!!

Rafidah Farhana said...

Saya vote untuk yang no tiga !

Liyana Zahim said...

Pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Bdarah idong neh tgk pic anda.. Hahaha~

kesumaharyani said...

bunbunnnnnnn. bunbun mesti jadi first 4 minutes reader entry cik epal tu kan? apa yg mr buck tu ckp kat cik epal eh? reply kat blog i tau tau tauuuu :D

muhamad hanif said...

emo sgt pun tak elok tauu!!



HAHAHHAHAHAHAH

apik pehe said...

huhu..bunga jer nampak merah

L Y N said...

WAAA. bun bun emo waa :D cantik gilaa gmbr tuu!! dulu Lyn emo gak hehe :P

syue said...

Kite rasa awak cool liddat in that emo style :)

sifu im said...

de mase ko join g.a aku k

Asyila Zainuddin said...

suke yg first tu! cantekk.. hehe..

akoo said...

bunbun, akoo tag kamu .. =)

http://sometimeshepisometimessad.blogspot.com/2011/07/1st-giveaway-sifuila-merangkap-1st.html

btw, scary laa all black neh~~ haha

bunbun said...

@ kaoru : haha thnx yan

@ sleeping maniac : emo yg sweet kan? hagagagagaga XD

@sifu im : bukanla haha tak bace ke?

@ecah : ye itu kompem adalah saya. hahahaha

@mashe : mekasih :)

@alia; ko la yg no 5 tu hagagagaga

bunbun said...

pidah ; haha aku pon suke yg tu. dp aku kan

haryani; boleh pulak gosip2 cik epal kat sini hahaha

anip : haha beselah pompuan emo terlebih HAHAHAHAHAHAHHH

bunbun said...

@apik : nak nampak efek emo romantik lah konon hagagagaga

@syue : cool? muehehehe. thnx syue! sayang nazim haha tetibe :P


@sipu im; oke darling :D

@asyila; tenkiuuu comel :D


@akoo; oke sayang. heheh scari tapi ohsem hahaha puji diri sendiri

Scya Lollita said...

okey suka gilaaakkkkk dgn emo :D


dectrius_emosyerz@yahoo.com

-ilham emo dapat email sedap haha-

(sedap ke?)

-____-'

NOOR FATIN said...

pehhhhhhhhhh. smart gila! cayalah awak! :)

zety said...

cepat pegi couple dgn abg mamat khalid tuh.pffth=P

naDya SaRwaNi said...

smart ah yg no 1 tuh.. agak romantik di situ... dan sesuai dgn tema!! hehe.. go number one!! ceh, nk jgak eja penuh~ hehehe.. ;p