Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Thursday, July 7, 2011

Pengumuman : to all readers; silent or outspoken, commentators, followers, giveaway contestant or whatever you call yourself. SILA BACA TANPA KELIP MATA. Harep meklum. [ tak lepas nak komen dekat blog kau orang. sori sangat =( ]


Assalamualaikum and hello there! <-- tetiba bagi salam sebelum ni tak pernah pung huakaka





Something happen to my laptop malam tadi. It makes every word on the screen jadi double macam gitu dan bila aku taip huruf M dia keluar no 6 fufufuuuufuuuuuuuuuu. We suspect virus kot fufufuuuu. (tapi still boleh layan movie HAHAHA)




Lepas tu hari ni terpaksa struggle taip entry dengan gegeh dekat cc dan seploh ribu kali tekan backspace jugak sebab tak biasa guna keyboard  ni fufufuuuu XD





Guess I’ll be off blogging for a while sampai masalah ni settle. Sedih kot woaaah. You know how much I love blogging. Lehlagi waktu cuti macam ni. And what I love about blogging the most is the feeling when people appreciate what I wrote walaupon kadang-kadang sampah je semua yang aku tulis tu hue hue hue. Seronok bila bukak dashboard, 16 comments need to be moderated blablabla.




Anyway, thank you semua orang yang ikhlas baca apa tulis, komen dengan iklas, follow dengan ikhlas. =D hanya Tuhan yang dapat balas sebab dah buat aku hepi selama aku hidup ni HAHAHA stetmen macam orang nak mati plak aku rasa hukhukhuk.




Anyway, aku dapat job offer mengajar tuisyen pulak. Hmmm tapi tak tahulah macam mana kan sebab aku pon takde transport kakakakah tulah orang suruh amek lesen tidak mahu malah berangan pula ada driver mahu menghantarkan kui kui kui




And one other thing, Semalam aku dah berjaya jahit another cat plushie. rabbit and other animals are coming through =)

newbie lagi haha (height = 20 cm. selling at RM 9.90 for susah payah jahit dengan tangan =,=)


Tempahan dibuka sekarang hahaha THIS IS SERIOUS. Sila PM facebook aku kalau berminat (carik dekat tab contact hokeey). Sekarang aku buat bisnes pulak mihahahaha XD





To ease my burden nak bayar bil baiki laptop ni sila tekankan nuffnang aku sorang satu okey. (merayu dan meminta HAHAHA) tunggu iklan habis loading baru boleh tutup taw BAHAH.




Going to miss you guys so much =)







Till then~ tehehehe =D



22 comments:

MARIA LIZA said...

sabor aje ler...

mummy_ayu said...

tomeinya cat tu...kalu nak tempah leh tak?

ecah mashuri said...

eishh.dah cntik tuh.bun!9.90 murah sgt la utk dijual.punyalah penat ko buat kan.hehhe

einz miszmessy said...

ok2,,,t kita tlg eh....cian bun bun~

Rafidah Farhana said...

Bun ! Jeles gila dengan kauu !
Aku nak kerjaaa, ko pass kat aku jelah kerja tu.. aku ada lesen :P

sleeping_maniac90 said...

bsbr ye cik bunbun hehehe

Alynn Notnot said...

hahahah dasyat keyboard. xD

gonna miss you too! ;)

Eyka said...

nak domo kun!! comell ahhh!! sukeee:D

Siti Mashitah Saidin said...

kadang2, bila tengok satu pon komen diterima, da senyum2... at least ada org baca~:)

schaze zainn said...

eh serious ke jahit sendirik ni?

einz miszmessy said...

bun bun jom la singgah blog einz!

~eZmALiZa~ said...

ehh...nape lak jadi cmtu keyboardnye?? hahaha =D try anta kat kedai yeee... =)

Syue said...

Aduhhh kesian je. Kite pun pernah kena camni jugak. Macam naik gilaa je, nak hntr assignment, laptop lak buat hal *&^%$^ Sabar tau :)

reenapple said...

alaa.... jgna sedey3 yerk...
erk comey la.. patung tue.. huhuh

Pyka Rahmat said...

bun bun nak tium sitit muah muah

kejadah haha

syahira ariff said...

wehhh gila comel kau jahit
ajar aku wehhhh!!

sifu im said...

bunbun mering..ko xde lesen er??haha..wt malu je

PEAH said...

ya allah, kreativenyer budak ni...ish3 =))

ENCIK TIKUS said...

i need somebody to love.. kahkahkah

Pyka Rahmat said...

jahit buat muka gua boleh? haha

Scya Lollita said...

lalink cpt laaaaaaaaaaa on9 sobsobs

athirah said...

bunbun, ajab giler keyboard bunbun m jadik no 6. hmmm, bunbun guner material aper ea jahit kucing tue..lalala