Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, July 31, 2011

PENGUMUMAN : giveaway handmade domo-kun plushie DITUTUP!

autopublish
00:00 31/7/2011





tibalah saat yang dinanti-nanti oleh sekalian rakyat jelata hukhukhuk. (kalau tak menantikan sila menantikan huhahuha ayat keling my bad my bad =P)



Jutaan terima kasih diucapkan kepada 136 orang peserta yang telah menyertai giveaway ini. tanpa anda siapalah saya *lambai-lambai gaya ratu cantik*






haha abaikan pendahuluan yang sangat merepek tu -___-"






here, some points for all of you to take note :


  • sebanyak 15 random numbers akan dipilih dari senarai contestant list. haaa banyak tueee limabelas. baik kan akueeeee. baik cakap aku baik kalau tak aku tarik balik hadiah tu muahaha

  • 15 nombor yang terpilih akan menerima;

HADIAH UTAMA

handmade domo-kun plushie (35cm)

2 HADIAH tempat kedua dan ketiga

handmade domo-kun plushie (28cm)

12 HADIAH SAGUHATI

hadiah misteri 



  • senarai 15 random numbers itu akan dikeluarkan pada esok hari. esok means 31 julai la okeh. tak tahu pagi petang malam atau senja ke, maka sila menantikan hehonk hehonk.

  • hadiah insyaAllah akan dipost sebelum 1 syawal HAHAHAHA. sila faham kemalasan keluar rumah pada bulan puasa. -___-"




GUD LUCK ALL  PARTICIPANTS!
malam ni boleh buat solat hajat HAHAH




18 comments:

::Cik Pija:: said...

pilihlah daku ye cik bunbun <-dengan nada dengki. bhahahahhhhh! sila nyanyi dgn nada lagu 'pilihlah aku jadi pacarmu' :D

kisah cik paro said...

pastikan cik paro dapat number 1 cik bun bun..
nak rasuah cik bunbun ape eik??
hahahahhaah..

~bUih-bUih ciNta~ said...

tiup2 kasi menang la yea.. domo kun plushie...:)

muhamad hanif said...

gudluck dekat aku..


lallalalallaaaa

mummy_ayu said...

harap2 ada la dalam 15 tu..paling hapy kalu dpt 1st price...
rezeki ramadhan gitu..amin.

KaoRu said...

uuu nebes gilaaaa!

eva_evo said...

berdebor nih..hehe

kAyShaari said...

tahniah la kat sesapa yg menang...

aku macam takkn menang. haha.

:DD

bunbun said...

@::Cik Pija::

hahaha takot je bace ni :P

bunbun said...

@kisah cik paro

hahahahahahah! amboi kemain nak rasuah. hakhakhak. dah terlambat itu semua! muahahaha

bunbun said...

@~bUih-bUih ciNta~

haaa ni tak aci ni main tiup2 kakakakahh

bunbun said...

@muhamad hanif

hahaha tak habes2 -_________-"

bunbun said...

@mummy_ayu

amin! haha

bunbun said...

@KaoRu@eva_evo

sorang nebes sorang berdebor. hahahaha. takde matinye klo tak menang. hihihi

bunbun said...

@kAyShaari


weh! ni mengalah sebelum bertanding ni hakhakhak

zety said...

eh hadiah kedua dgn utama sama eh?cume size je berbeza.

okeh.tawakal tu alallah=)

ILA SYAMILA ♥♥ said...

eh eh eh saya menang ? ekeke aigooo risau ni.

Han'z Krapile said...

Perghhh nak sangat nak memang nie hope dlm list 15 tuu kalau menang no.1 Alhamdullillah klau tak memang pon takper dah try kan :) Hope2 and doa Farhan dpt memang !!!