Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Saturday, July 23, 2011

(UPDATED!) PENGUMUMAN : giveaway handmade domo-kun plushie extended until 30th July 2011 [ sila check semula angka giliran masing masing hu ha hu haaa]




sebenarnya aku nak extend sampai 31 julai. tapi lepas tu, I was like, eh wujud ke taak eh 31 julai dalam kalendar har har har malas nak tengok kalendar punya pasal huakaka ada jugak manusia macam aku ni ehek ehekk





reason to extend; (perlu reason tak ni?)



kan aku baru dapat laptop ni semalam hukalohh. tiba-tiba bila bukak blog, eh-dah-doploh-julai-dah -______-" 








anyway,






to all contestants, sila check tab contestant list di atas nun dan check kalau-kalau aku tertinggal kau orang punya link ker kaaaan. inform me dekat entry ni kalau you can't find yours =) 








sorry sebab hagak berterabur sebab letak link yang panjang-panjang kat situ. yelaaaahh nak kata aku pemalas; OKE FINE. tak kesah muahahaha. *tibatiba kakakahh




dan, sila take note kau orang punya number jugak sebab I'll draw random number je lah dari yang banyak-banyak tueeeeee haaa paham tak hape aku cakap ni -_____-"







oke gud luck all! 







err belum tutup lagi. sempat lagi nak join ehek ehekk =P







lotsa people are asking,


" KAT MANA NAK CEK LINK ITUUUEEEE "



Ah okee, sorry my bad my bad. mungkin kau orang view gune mobile ke, guna i pad (kot) hahahaha manalahh aku tahu kan, or memang tab dekat blog ni aku sorang je kot yang nampak? -_____-"





so here, the link (CONTESTANT LIST). oh dan juga, disebabkan ada link yang tertinggal, aku dah kemaskini list tu so ada nombor yang dah teranjak haaa paham-pahamla okay kalaupun aku cakap pon dah macam keling muahaha.sorry for the inconvenience ^___^







oke bubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaii =)






26 comments:

Cik Ezy said...

saye mahu menang!
haha

muhamad hanif said...

gudluck pada diri aku..


AHAHHAHAHAhAHAH

bunbun said...

@Cik Ezy

haha cik ezy nnti bunbun bagi spesel erk. kite cite kat blakang. sohsehsohsehh



hahaha

bunbun said...

@muhamad hanif


ahahaha gudluck la woi! bila masa kau join =,=

eva_evo said...

gud luck ye utk sume...
eh2..hehe

ILA SYAMILA ♥♥ said...

huargh cik bungg. saye nak join. kejap2.

ILA SYAMILA ♥♥ said...

kita dah join haha
http://ilagula.blogspot.com/2011/07/giveaway-handmade-domo-kun-plushie-by.html

-tAlkativE- said...

bunbun sy tak dpt tgok la sy da dlm contestant list atau tak...

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/06/giveaway-handmade-domo-kun-plushie-by.html

schaze zainn said...

siapa yang join tu all the best!


p/s: jgn rasuah2 tau..ekeke xP

sarah mohamad said...

hehe nak join jugaaaak! :D

Siti Mashitah Saidin said...

eh, laptop da ok? yeay!

zety said...

wuuuu...imne number 100=) hope bawa tuah!

Fadzlina Zaman said...

nmpak ade 12 list je. huhu. camne nak view?

Lea Nadzri said...

Kat sane ade 12 org jew .
Cam ner nk view ek ??

NOOR FATIN said...

mintak2 la dapat kat saya :P

Artie said...

Ada dalam list tak ? hehe



http://artiezeny.blogspot.com/2011/07/giveaway-handmade-domo-kun-plushie-by.html

Farhan Kerewx said...

gantikan dgn contestant lalalablablagrrr.blogspot.com/ ganti yer kak kalau nak carik Farhan http://farhancrazylazy.blogspot.com/ k thanks ye sys :)

bunbun said...

@Farhan Kerewx


eh dah ganti laaaah sayangsss












oh tidak! makin pening ni wawawawa!

abazilah said...

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

nawal addina said...

all the best kat sesape yg join :)

Scya Lollita said...

yayunk , wuuuu now x dpt on9 slalu sobsobs . nt kalo lalink dpt gtaw eh haha




haihhh . jatuh market mcm ni -.-

[sutera kasih] said...

ok dh dear..no 56 hehe
thanks bun bun :)

Siti Mashitah Saidin said...

erk.konform2 tak da dlm list. hahaha

muhamad hanif said...

weh ! updatelah, update lah..



AHAHAHHAHAHA

tiefazatie said...

tq dear..ada dh no.18..=)

bunbun said...

@muhamad hanif

gila! hahaha