Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Thursday, July 28, 2011

LINE IKLAN yang aku selalu dok ulang-ulang dalam mimpi # FTW





~Young man!
 What are you doing here?
 I say, Young man!
 You have no business here!
 I say, Young man!
You cannot park it here
No Way,
Look! Start! Your! Car! Right Now!



You need to get the VI-SI-TOR PASS
I say get the VI-SI-TOR PASS ~yeah~
You can park anywhere
Go wherever you want
There will be no one clamping your car
Vi-SI-TOR PASS
Vi-SI-TOR PASS ~yeah~






I keep repeating the line yang “what are you doing here” tapi tak pernah ingat that line datang dari iklan mana. Kikiki. Sekarang dah tahu dah.











oh ye, aku tak tengok pon harimau lawan singa tadi. 

sokong dalam jiwa raga bakul je

-bukan rezeki kita- (:





17 comments:

sleeping_maniac90 said...

hak3...
dasyt tol smpi msuk dlm mmpi.. aigooo

Ema Razali said...

hahaha kelakar kan iklan ni. kan bagus klau semua pakgad mcm tu :D

::Cik Pija:: said...

SUMPAH iklan ni best! HAHAHAHAHAHA.

missSenget said...

sama laa.. xtgk bola jugak..

cuba streaming..tp selow~..

hohohoh..

NOOR FATIN said...

sebab selalu tgk la ni =p

zety said...

iklan ape ni bunbun?serius tak tahu

akoo pae said...

haha mesti ko terpikat ngan brader tu kann..
=p
jangan tak mgaku.

Asyila Zainuddin said...

hahahahaahahahaha.. siyes dh lame gile tak tgk iklan ni.. hadoi.. kenangan2.. dulu femes kot iklan ni.. wakakakakaka..

Asyila Zainuddin said...

hahahahaahahahaha.. siyes dh lame gile tak tgk iklan ni.. hadoi.. kenangan2.. dulu femes kot iklan ni.. wakakakakaka..

bunbun said...

@Ema Razali

haha pakgad pakgad tu nyanyi takde perasaanlah ema. haha

bunbun said...

@sleeping_maniac90

haha bukan dlm mimpi je. in real life sakali hekhek

bunbun said...

@missSenget


fuhh sanggup tu streaming hakhak

bunbun said...

@NOOR FATIN

ni masa darjah enam dulu ni. rase duk tunggu jugak iklan ni kat tv dulu haha

bunbun said...

@zety

malaysian idol la ;D zaman kegemilangan jaclyn victor neh hahaha

bunbun said...

@akoo pae

hahaha tak tak menade menade

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

huhu ..teringat lak iklan nim...


nice!

excellence!

SYAFIQAHSALEH said...

haha..ok ini memang klaka :D