Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, July 4, 2011

Day 30 – A photograph of yourself TODAY + three good things that have happened in the PAST 30 DAYS [ gambar aku versi emo boleh? ]


finally! day 30! wheeeeeeeewwww~ *semput tahap dewa*






picture of myself today hagagagagagaga. Amekaaaww!


prop bunga plastik BHAHAH. abaikan lips yang macam tak symmetry tu =,=



Not so today la tapi yestesday.




This is what happen kalau someone took my laptop and aku tak boleh onlineeeeeeeeee. *RAAGEEEEEEE* Hahahaha pelik pelik aku ni. 




So yesterday I was experimenting emo hijab look atas muka sendiri hue hue hue. Pelik sikit rupanya. Nak tunjuk bahagian mata tapi takut tujuhplohpat orang pitam serentak BAHAH. The eyeliner dan eyebag telah berpadu tenaga membuatkan mata itu berbau seperti panda berbanding emo -_______-“






Three good things that happen in past 30 days wewowewooo~




Random randommmmm. kalau dalam bahasa melayu dia bunyi macam ni, "sukahati sukahatieeee" XD



  • TIGA - this year punya birthday is like the best ever. Celebrate dengan best friends dan juga artis kesayangan. My family? Err jenis yang tak sambut birthday sangat. HAHA. Tak kesah sangat. As long as they accept me and what I do, itu pon dah cukup=)





  • DUA - I am changing to be better. Tak payahla cakap apa yang change tu sebab nak istiqamah pon dah cukup payah. Sesobsessooooobs! Doakan aku kuat okeh =D





  • SATU - aku masih hidup. Masih bernafas. Walaupun banyak dosa, masih lagi diberi peluang untuk bertaubat. Uh oh uh ohh! Pilunya hati ini. HA HA HA menggelabah pulak aku rasa -___-








p/s: I’m up to something hari rabu ni. Will be updating macam biasa tapi mungkin kurang terjah blog kau orang. Bila dah kurang busy nanti I’ll come okay! Heeeee







okebai!







Love you all readers! Muahmuah ßfor girls only okeeeeeeh HAHAHAHAHA





16 comments:

Rafidah Farhana said...

Baguslah Bun, stay happy selalu okay !

Aku nak ajak ko hang out ari tu, tapi kredit habis selepas menerima balasan mesej ko :)

bunbun said...

@Rafidah Farhana


erk bila aku mesej ko? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa





*kompius*

sleeping_maniac90 said...

mnkutkn gak ar bile make up jd emo hak3...

muhamad hanif said...

wwooooooooooo....


itam gila bbir kau..

























hahahahahahahhaha

sarah mohamad said...

wow. pakai lipstick hitam ke ni? hehe

[sutera kasih] said...

wahhhh gambar tuuuu hehe

Lieyly ︱ Alia said...

erkk hitam -.-'

Siti Mashitah Saidin said...

eh, ko ka gambar tuh?

kokser kokdam said...

erkkk


hahahaha

bunbun said...

@sleeping_maniac90


menakutkan tapi fun hahaha.

bunbun said...

@muhamad hanif


hahaha aku taw comel XD

bunbun said...

@sarah mohamad


guna eyeliner letak kat mulut muahahahahaha.

bunbun said...

@Siti Mashitah Saidin



haha a'a aku lah. kikiki

nawal addina said...

oke , classic ! dark vader ? hahaha XD

joke ! ;)

kalau dah kipas-susah-mati hlovate tu , style pon same laa . kn ? :P

kAyShaari said...

bibir emo sexy..haha :D

syahira ariff said...

comel giler!

best la tu da habis exam boleh duk rumah lama2?
=p