Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Thursday, June 9, 2011

Vlog pertama cik bunbun – akan menyebabkan nausea and vomitting, dilarang tengok bagi mereka yang menderita penyakit gout [seharian di pesta buku]

Bersyukur ke hadrat ilahi, akhirnya saya telah berjaya menyiapkan vlog pertama saya. HAHAHAHA Waklu kau vlog. I nonnoe la ni vlog ke hape kan sebab yang aku tawu aku edit video tu, cut sume non-seno-oh scene, taruk caption sikit hahaha lepas tu sesuka sesuki la kan panggil vlog haha puipuipui. Let us call this video-yang-aku-banyak-merepek-kat-dalam-tu haaaaa lebih sesuai gittueeeeewww =P





Dahla vlog pasal mende hapa yang aku buat dua bulan lepas kan. Haha PESTA BUKU. Memang bukan dua bulan lepas la kaaaan puipuipui.





So after all, Video ni untuk mereka yang tak berapa kenal aku. Haha nak cakap la ni kaaaan, yang aku ni sebenarnya gila-gila bila dah jumpa geng sama kepala kuikui. Haisshhh aku memang kesian la kan untuk sape yang cop aku pendiam tu haha tu maksudnya belum nampak lagi muka sebenar aku kat bawah maskot kiut yang aku pakai huahua.




DISCLAIMER
  • Maafkan semua double chin kat dalam video neh sebab double chin aku memang asli gitu. Kau hadooo? puipuipui
  • Internet aku tengah sesak sekarang ni sebab belum bayar bil so aku terpaksa kecikkan video tu supaya senang nak apload. Ampunkan makss, jamu kau orang dengan video with so-so quality bwehehehh.
  • kata ganti 'saya' digunakan sebab time rakam tu tengah masuk mode menggedik. soo macam tu lah huhahuhahuha



Oke nah layan the so-called vlog padahal bukan pon;















Boleh kira taaak berapa banyak kali aku gelak? Boleh kira taaaaaaaakk berapa kali aku buat lawak yang langsung tak kelakar? Hahahahaha adoii =,= ni pon dah banyak aku cut ni sebab risau kanak-kanak pon baca blog ni hahaha kuangkuangkuang.





Pernah sekali je aku pergi blogger gathering atau senang cakap rumah terbuka hari raya kat rumah blogger la kaaaan tapi aku hahaha diam gila masa tu. So ni macam kira nak bersihkan nama baik aku la ni. AKU TAK PENDIAM OKEEEEEH. Hahaha macam mana aku selalu gelak kat dalam blog ni macam tulah aku kat dunia sebenar =,= oh yehh, dan suara aku selalu bertukar mengikut role yang aku bawak jugak *wadeheeeekk*







OKE FINE. AKU TAK PENDIAM





bubaaaii =)


p/s: sambungan the so-called vlog ni adalah pasal sesi interview aku berkisarkan topik hangat blog ni. Hahahahaangat la sangat XD sila menantikan. 



11 comments:

difficult easy. said...

hehehe. comelll!

amiYo said...

taknak tengok sebab taknak kene gout.

cik bunbun said...

@difficult easy.


alaaa you ni buat aii kembang kembang la hikhikhik





MODE GEDIK XD

cik bunbun said...

@amiYo


macam tu pon boleeeeeeehh XD

-ImanAzlan- said...

arghh ! GOUT aku menyerang !!

cik bunbun said...

@-ImanAzlan-


lame gila weeehh. haha


aku cakap dilarang tgok bg yg ade gout bukannye klo tengok dapat gout =,=

ibnubaba_04 said...

aku dh tengok..tapi alhamdulillah x kena gout..hehe

cik bunbun said...

@-ImanAzlan-

ehh ttetibe aku rasa aku pulak yg macam salah faham =,= hahaha

cik bunbun said...

@ibnubaba_04


hohoo seb bek tak kena. hahaha

Nisa' said...

Saya masih malu nak buat vlog, bahhh!

cik bunbun said...

@Nisa'



just be ourself je ^^