Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, June 21, 2011

LIRIK: 10# Bila Terjatuh





layakkah aku untuk syurgaMu
pantaskah aku terima cintaMu
bila hidupku berkalung dosa
masih adakah jalanku kembali




ch1#
setiap janjiku bersujud padaMu
selalu ku mungkiri takku tepati
di setiap langkahku melupakanMu
betapa jahilnya ku hargai kasihMu
oh tuhan




layakkah aku untuk syurgaMu
pantaskah aku terima cintaMu




ch2#
bilaku terjatuh baru tersedar
segala yang ku ada hanya milikMu
tak pernah sedetikpun meninggalkanku
segala yang Kau beri hanya untukku
oh tuhan




mengapa tak pernah kusedari
mengapa tak pernah ku peduli

kuserahkan cinta
kuberikan cinta





masihkah adakah jalan ku kembali



bilaku terjatuh baru tersedar
segala yang ku ada hanya milikMu
tak pernah sedetikpun meninggalkanku
segala yang Kau beri hanya untukku
oh tuhan





----------

macam biasa. read THIS sebelum play. so that kau orang takkan saman aku atas kesalahan pencemaran bunyi. puipui






note : recording yang sangat bughuk. banyak noise.


okebai!


4 comments:

ibnubaba_04 said...

edisi jatuh terus bangun

bunbun said...

@ibnubaba_04


hagaklaaa

Rafidah Farhana said...

Hehei bunbun! Aku dah betulkan button like aku.. lepas ni ikut ko la nak like smpai lebammm keee... tehehehe!

psst! Ni komen takde kene mengena dgn entri atas tu okay?

bunbun said...

@Rafidah Farhana


haha cepat btoi. baru je wat aduan. hahah. sorie blog ni takder shoutbox. huhuhhh