Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Friday, June 17, 2011

Kalau aku nak buat GIVEAWAY DOMO-KUN PLUSHIE ada sesiapa nak taaaaak?



Tapi ni bukan yang ori la kaaaan

Yang beli dekat kedai pon jauh sekali



Hahahaha.



 Domo-kun jahit sendiri

Sebab tu belum siap = takde tangan + no stuffing yet






Oh yep! Aku akan busy beberapa hari ni sampai hari ahad sesobsessooobss. Biasalah datin-datin macam I ni memang ramai jemput pergi majlis merewang. Hahahahaktuiih *muntah berjemaah*




Walau apa apapun, aku ingat nak buat giveaway la kan. Bukan sempena kesibukan aku ni NO NO NO okeh. Nak buat giveaway sempena birthday aku yang ke dua belas yang tak lama lagi ni. Aku kan muda lagi. Sebab tu yang baik hati tu. Hekhek.





ADA SESIAPA NAK JOIN KE TAAAAAAAAAAAAKK??





So, help me to decide. Sharekan entry ni di facebook, di myspace, di friendster, nak buat iklan kat tepi kedai runcit kak midah pon boleh. Tell anybody who are interested to LIKE this entry. Kalau ade more than 119 likes baru aku buat giveaway. MUAHAHAHAHA *gelak sopan cara bunbun*ßada gaya-gaya macam tak ikhlas nak bagi ni huakaka





Aahh oke daaaaaaa~ cik timah da panggil aku kopek bawang ni XD






p/s: saja nak tengok bakal dapat sambutan ke tak. lagipun this is my first handmade plushie so kena la berbaloi kalau nak bagi pon =)



27 comments:

PEAH said...

adohai kretip nye cik bunbun ni...pui3 (gelak sopan cara tuan blog) ;p

bunbun said...

@PEAH


hahaha macam tu eh care gelak XD


piahh jom la join. hehe

kesumaharyani said...

nakkkkkkkk joinnnnnnnn :D bunbun pakai kain apa eh nak buat tu?

akoo said...

naaaaakk,..=)

ENCIK TIKUS said...

ekhemm.. nak pree..

chemay said...

bunbunnnn
chemay nak joinnn..
nak domokun tuhhhhh
nak!!!!!!!

kAyShaari said...

i want! i want!

bagussnyee dia, besday ke DUABELAS wat giveaway...


:D

difficult easy. said...

rajin betul eh. hehe.

bunbun said...

@kesumaharyani


haa cepat bagi cukup 119 dulu XD. kite guna kain felt lah =)

bunbun said...

@akoo


sume nak nak ni. cepat cukupkan 119 dulu. hahahahaha

bunbun said...

@ENCIK TIKUS


nak pree ye. hahaha. aku piki dulu.



jaaapp



aku piki dulu

bunbun said...

@chemay


tetaw pulak chemay gila domo kun. haha

bunbun said...

@kAyShaari


oh beselah. orang muda mmg macam tu XD

bunbun said...

@difficult easy.


hahaha mekasih wewewewweeeeee~ XD

ibnubaba_04 said...

nama patung ni domo kun ke?? x cute langsung..haha

Scya Lollita said...

yayunkkk
nak nak nak .
owg jrg join GA ke contestttt .
h0h0

dYba said...

wanna it wanna it !
nok domo nok domo :D

bagi pree ok gak ! haha :P

bunbun said...

@ibnubaba_04



choiiii! marah peminat domo-kun nnti. hahaha

bunbun said...

@Scya Lollita


haha belum 119 ni cane nak bagi ni :P

bunbun said...

@dYba


haha semangt betul.


nak pree ye. hehehhh =D

einz miszmessy said...

isk!sape ckp domo-kun tak comey????isk...geram!!!!

tiefazatie said...

serius comel gle!tue geram tgk..kalu dpt blh kan2 bg en.bebeh ifa..hee

nanakimie said...

nak jugak..huhu....xde fb..xdpt nk like

bunbun said...

@einz miszmessy


haha rileekk rileeeek :D

bunbun said...

@tiefazatie


haha tak habbebs2 ngn bebeh dia :P

bunbun said...

@nanakimie

haha takpe. mehle join :)

NurAfeeqah said...

comelllllllllllll ! domo domo ! (: