Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, June 20, 2011

I’m 19 tahun already on 19th june 2011 ^^ sambutan hari kejadian bersama geng abnormal dan artis kegemaran weweweweee~ [teaser]




Selalunya yang buat entry teaser ni memang yang perasan entry dia letup letup gojes gojes la kan huakaka. Dah memang perasan macam aku ni harep meklum la kan hahaha. =D padahal nak tunggu semua orang apload gamba baru boleh cerita kuikuikui.




Pahpepon terima kasih banyak-banyakla kepada semua yang celebrate untuk 18 jun dan 19 jun dan tak lupa kepada semua yang wish dekat blog, dekat facebook dan juga dekat mesej. Memang appreciate sangat halah walaupun keluar notification birthday aku hari tut sekian sekian pedulik hape aku yang penting aku hepi vavavavaaaaah.




Memang nasib badanla tahun ni ramai pulak yang nak celebrate ALHAMDULILLAH la kan. Tak macam tahun lepas uhuk uhuk huwaaaaaa. Dan yang paling best aku makan banyak kek tahun ni tsk tsk rosak diet maks. Dahla aku memang suka makan kek krim krim ni sesoooobsessssoooobs. Tak rela tapi perut terliur maka telankan saja ßstemen membohong HAHA







dan yang paling teramat best sekali hendaknya, KEK TAHUN NI HANCUR BELAKA. sekianharepmeklum 



kek dari geng abnormal -bakery's cottage- (18 jun ^^)




kek ni punya hancur memang aku nak gelak sampai tersujud la kan BAHAH. sebab akula yang bersalah merosakkan kek sendiri hahakuangkuangkuang. dia bukan jatuh terhempas ke hape tawwww, tapi jatuh terbalik habes gitu haa. tu la sape suruh letak kek atas tempat duduk bus stop haaa you know lah kan tarikan graviti bumi dan daya geseran (friction) tangan aku menolak kek tu dengan kelajuan seploh meter per saat haha. PADAN MUKA KAU KEK







kek dari peminat-peminat nasyid sekalian. wuhooo. aku rase ni kek buat sendiri (19 jun^^)



terbaikla kan kek buat sendiri. sedap wa cakap luuuuu. (eh kalau salah fakta ni, anyone tolong betulkan haha). bawak balek sepotong kat rumah pon budak gemok nak jugak berebut dengan aku. haaihh susah betul ada maknusia tak paham kegilaan aku dengan kek krim krim. haha. plus mangga kat atas tu manis! tak menyesal aku merengek-rengek minta dihulurkan mangga sepotong tersebut. oh ye, BUKAN AKU YANG ROSAKKAN kek tu okeeeeh. haha bukak-bukak kotak memang da macam tu. eh ye ke. 








naseb baek ada penyelamat keadaan TSK TSK -____-

chocolate cupcake dari kak hana ilya ^^


nampakla jugak nama aku nak tumpang glemer atas cupcake. eh bukan cupcake tu yang glemer sebab ada nama aku atas tu? hakhakguraugurau XD hagagagagaga. alaaaah kek tu hancur cemana pon aku perabeh kan jugak huakaka. takde efek pon. hipotesis semakin rosak kek, semakin sedaplah beliau mungkin boleh diiterima pakai. 





haha okeh teaser je! gambar kek je~ more to come next. tehehehehe =)



oke bubaaaaaii =)







p/s: 
pictures credited to incek ahfadz mas. (baru kenal tapi kemainn menggelakkan lawak bodoh aku -___-") dan juga cik ebby bersama nikon DSLR beliau weweweweeeee~





10 comments:

nizamsani said...

selamat lahir.

::نور فيلزاتي:: said...

bun, mmg sedaplah walaupun kek hancur. hahaha. sampai ke perlis bleh bau aroma dia. ngehngeh~

chemay said...

heee..
habis rosak kek,
tp takpe
still sedap kan?
btw happy belated beday sayang.
may Allah bless you
:)

bunbun said...

@nizamsani


thnx nizam =DD

bunbun said...

@::نور فيلزاتي::



hamboi kemain lagi hiperbola hekhek

bunbun said...

@chemay


thnx chemeng =DDD

sayasayangkamuhamim (: said...

happy belated birthday cik bunbun. :)

*kesian tengok kek tuh sobs sobs*

bunbun said...

@sayasayangkamuhamim (:


heeee~ thnx dear =)

cik lya said...

sedap nyeeee

bunbun said...

@cik lya


hagagaga sedaaaaaaaaps :DD