Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, June 29, 2011

I THINK I’M PREGNANT. Bukan aku yang pregnant tapi SOKO.

Soko. Kenal tak soko? I try to google page from Malaysia yang tulis pasal soko. Tapi not much yang aku jumpa la. Maybe kau orang tawu tapi buat-buat tak tawu je koooot. Hohhh. 



cantik kot dia weweweweeeeeeee~


Soko. Sekali dengar macam jepun. Tapi sikit pon tak. Nama sebenar dia Stéphanie Sokolinski. A French singer and actor.




Aku takdela berapa suka sangat pon dia nih. Cuma suka dengar lagu dia buat saham untuk gelak-gelak masa tengah tension belajar dulu. Haha. Ni semua salah cik rumet aku dekat pasum dulu la ni. Hagagagaga. Mula-mula kitorang dengar lagu ni dulu








Aku rasa ni la satu-satunya lagu dia yang hagak berkualiti dan tak merepek dan comel didengar. Hahaha sorry to say la kaaaan. Ada ke peminat soko kat sini? Takpe takpe Cuba try dengar lagu take my heart ni. Comel wa cakap lu. Hati gua yang legend ni pon tetiba berubah kiut. Erk?






Lepas tu kitorang terjumpa lagu I think I’m pregnant ni hahah. Lirik dia dirty dirty sikit kot kalau kau orang faham betul-betul tapi kelakar kot lagu nih. Cuba try test dengar haha






masa nak basuh basuh pinggan dekat pantry ke, Kitorang selalu nak nyanyi part ni;



How can I abort all my fat fat belly
Tell me how can I aboooooort
All my fat faaaaaaat bellyyyyyyyyyyyyyyyyyy~



HAHA. Tapi fefaham jelah. Bahaya kot nyanyi dekat tempat awam. Hagagagaga. Tak pasal pasal ada orang salah faham. So selamat kalau nyanyi duet dengan cik rumet kat bilik.




Ada lagi satu yang best. I’ll kill her. Hahaha. Lagu-lagu dia memang pelik sikit kecuali yang take my heart tu. Cuba try test dengar yang ni. Kelakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr!






Rupanya ni la lagu hit dia yang agak famous jugak. Haha mana la aku nak taw, aku dengan cik rumet keje nyanyi lagu-lagu dia sambil gelak-gelak je huhahuha.




Tapi best woah layan lagu I’ll kill her ni kalau kau orang ada grudge dekat pompuan lain yang rampas boypren korang ke hahaha. Oh lagu ni tak sesuai kot dekat lelaki. Hmmmmmhmmm.






Sebenarnya teringat dekat soko ni sebab teringat cik rumet bhahaha. Dah berapa lama eh aku ‘graduate’ PASUM ni sebenarnya? Uhukhuk!




okebai! imycikrumet!muahmuah :)



23 comments:

Lieyly ︱ Alia said...

1st time tau ada artis neyh..
cntik soko neh..

Scya Lollita said...

yayunk .
wuuu i x suka org lua ngre heheee



blom join GA . sobsobss

ibnubaba_04 said...

x pemes langsung soko..aku x penah dgr pon nma dia

#ciksuzlin said...

giler lawak terase (*____*) welcome mr butter!

schaze zainn said...

baru tau SOKO ni.

p/s: her song's cute2 la..hikhik
dah download dah..muahaha

J.Syazwana said...

adoii tak pernah pulak dengar nama dia nih.
kui kui :P

suha said...

sumpah tak kenal (^_^)

bunbun said...

@Lieyly ︱ Alia


hahah. cantik kaaaaaaaaann. kittew pon baru tahu. hahaha

bunbun said...

@Scya Lollita



haha cepatla join darling!

bunbun said...

@ibnubaba_04





tulaaah. melihatkan pada komen2 di sini. ingtkan dy femes oh

bunbun said...

@schaze zainn






laju gila donlot. hahahaha. bgus2

bunbun said...

@J.Syazwana

@suha


haha ni nak bagi kenal la ni. kikiki

syufaa said...

hahaha!!
lgu soko ni overall sweet!
tp xtau plak ade lgu2 die yg tjuk cmtuh!
hahaha..kelakar pulakk.. :D

bunbun said...

ciksuzlin:

hahaha tula tak pam mane tah datang idea mengandungkan mr butter



hkahakkakhahhalakakakakk <-- gelak cara paling baru. haha

♥ solehah ♥ said...

yeahh..lagu take my heart memg comel..hehe..1st time dgr dlu..trus cut..buat ringtone msg..ehehe

nawal addina said...

hehe , tatau pulak yg minah tu wujud -.-

bunbun said...

@♥ solehah ♥


ahah. jumpe jugak orang yang taw sape minah ni. hahak

bunbun said...

@nawal addina

haha minah ni memang wujud. kuikui

kesumaharyani said...

sumpah lawak gila. lagu lawak hahaha XD

bunbun said...

@kesumaharyani


hahaha. betul betul betul betul betul punya lawakke?













kikiki

The Girl of The Future said...

Ha~! itu pun lagunya... Mia tercari-cari semenjak dengar lagu nie kat blog

http://laylaluckystars.blogspot.com/

^^ -- Kite promote skit*

Thanks so much.. >v<

Mr.Thinker@Ali said...

SOKO! lagu tema dgn my GF.

wahaha! damn like her song. :D

serius nak tau rumah ke? :)

ieqa said...

Ieqa penah dgr lagu2 Soko, her voice cute gila kot!
Lagu Take My Heart tu Ieqa buat msg tone kot. hehe