Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, June 27, 2011

I MADE MY OWN VEST D: bahahah. *proud of myself winkwinkwink*

*pui sikit kat tajuk entry ni menggelabah gila HAHAHAHA*




I’m in looooove with my own hands HAHAHA. 





Okay okay! Admit it~ sebenarnya I made the vest from this super duper big old t-shirt je pon pffftttttthahahaha


Selamat tinggal baju. Terima kasih atas jasamu selama ini. turuttt tut tuuuuut




Baju yang aku beli untuk masuk asrama dulu. Tapi I hate this baju so much sebab kain dia tebal + neck dia sangat mencekik wuwuwuwuuuu = sangat tak best untuk pakai. Thank GOD *ALHAMDULILLAH!* I found this t-shirt terjeruk dalam almari after six or seven years I think? LMSAO. aku pon tak ingat yang aku ada baju ni. bahah







The back




Uhohhh. Malas nak jahit. Dahla potong compang camping hagagaga. Takpeeeeee. Tu kira macam setaaaaaaail la jugak huhahuha. My compang-camping style *winkwinkwink* yang bergaya dan setail gila (jom muntah)





Lagipon this is a no-sew project kan. Fabrik t-shirt ni memang ohsem sebab dia tak berbulu dan and curl inside wewoweweoooo~





I keep the campus classic logo D:





And this tagline(?) too. BAHAH. 


Yeaaaaah tapi aku rasa they give the vest it own personality. I’m sure going to wear this! Hohoho!






Nah! Kalau kau orang nak try buat jugak klik sini. Website ni sangat ohsem!



oke babababaaaaaaiii =)





p/s: ada sesiapa ada t-shirt yang dah tanak pakai? I’ll be needing that for my next project. Kuikuikui. Or do you have any suggestion kat mana nak beli bundle yang best best? heheeee

19 comments:

chemay said...

comey nyeee bunbun.
nanti nak buad jugakk
heheh
:)

Syahida _Masri said...

amboii cik bunbun. hebaklaa . Boleh dah jadi bini orang. jelesnya pandai jahit.

Lieyly ︱ Alia said...

kreatif neyh :)

mizzura said...

wah, sudah berjinak2 diy fesyen....one more please..hehehe..kat umah ni byk tshirt, tolong :-)

kikiki

einz miszmessy said...

whoa!!!hand-made...bagus2...i loike!

Scya Lollita said...

perghh . dear sy hebat





x rti mjhit :((((


boleh la tmpah adiah bufday awal2 ni haha

bunbun said...

@chemay


buat chemay buat! hehe

bunbun said...

@Syahida _Masri


ehehh pandai jahit boleh jadi bini org eh? haha. tak jahit pon. tsk tsk

bunbun said...

@Lieyly ︱ Alia


mekasih hoho. padahal tgok org buat tiru jek muahahahaa

bunbun said...

@mizzura

haha sis. alaaa bak sini baju2 tuh:D hahaha

bunbun said...

@einz miszmessy


loike eh? kalau jual nak beli tak? haha

bunbun said...

@Scya Lollita

dear awak? hahahahahh.


cepat2 tempah. nak ape? sepersalinan pakaian pengantin? hak hak

SayaAnim said...

wah sgt kreatif laa..

he..

nice blog..!

Ema Razali said...

ishh lamanya baju tu terjeruk dalam almari. hehe

Cik Ezy said...

nk jgk satu!
tlg buatkn!
ekeke..
lawa..

bunbun said...

@SayaAnim

hagaga. mekasih :D

bunbun said...

@Ema Razali

haha tula lama tak lama la kan. haha

bunbun said...

@Cik Ezy

hekhek. bak sinibaju tanak pakai. haha

kAyShaari said...

terbaiklah buat macam2 projek mase holiday..

i cuti wat projek 'hias' katil je. ngehehe:D