Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, June 27, 2011

DIARI : HARI YANG SEDIH DAN SEDIH DAN SEDIH

hoohhh amekaaaw. macam pelik je tajuk entry ni pendek hukhukhukkk. 





hari ni 26/6/2011, encik gemok belum balik rumah
sedih kot.
he is the cat yang aku selalu usik-usik
selalu gomol-gomol
bila dia takde aku rasa sangat empty
dia dah jadi macam benda-wajib-tengok-setiap-hari
TSK TSK TSK






kalau orang yang tak balik rumah,
boleh aku call ke. 
kalau kucing yang tak balik?
apa nak buat?
TSK TSK TSK






I was waiting for him dari tengahari kot 
(kantoi bangun lambat :3)
and I checked the door banyak kali dah
in case dia bagi salam aku tak dengar
but he's not there
TSK TSK TSK







and I eat eat eat
I munch and munch and munch
going to be bigger and bigger
kalau aku tunggu dia balik rumah macam ni
TSK TSK TSK








gemooooooooooooooooookkkk!! di mana andaaaaaaaaaaaaaa? uh oh uh ohhhhh!









please tolong carikan dia. mungkinkah dia lari dari rumah? or... oh I'm thinking of bad things. please stop.





TSK TSK TSK :'(


18 comments:

chemay said...

kucen comell.
bunbun takmo sedih.
jum kite pergi cari dia..
:)

muhamad hanif said...

repot polis..
repot polis..
repot polis..
repot polis..
repot polis..
repot polis..


HAHAHHAAHHAHAHAH

N I E S Y A B E L L A said...

dia pergi jalan2 mengeratkan silaturrahim agaknya ;D hehe

bunbun said...

@chemeng


jejom jejom



huhuhuuuuuuuuuuuuuuuu

bunbun said...

@muhamad hanif

haha buat lawak plak dia




tolong g repotkan


haha

bunbun said...

@N I E S Y A B E L L A


mungkinkah dia pergi kawen lepas tu bini dia tak bagi dia balek??





















hmmmmmm... hmmmmm.... *thinking hard*

kembikai susu lady said...

ala jgn cdey2.. insyaAllah dye balik la nnt tu.. dye g outstation jap jekk.. :)

kesumaharyani said...

dah jumpa ke belom? :O

Ema Razali said...

comelnyee kucing! hope dy cepat2 balik :)

bunbun said...

@kembikai susu lady


kalau dia tak balek


what i'm going to do? huhuhu

bunbun said...

@kesumaharyani


belom lah dear. dah cukup 24 jam utk wat repot polis ni. huhu

bunbun said...

@Ema Razali

huhu thnks ema.


harap2nye gitulah



huhuhuuu

Maya Lisa said...

jangan lah sedih sedih.. Maya datang sini.. doa-doa nanti ade kucing nye ^^

::نور فيلزاتي:: said...

bulatnya mata kucen u bunbun! huaa, pija xleh la nak bela2 kucen, fobia tkut dia tgglkan pija lagi. =( kesobkesob

Cik Ezy said...

xmo la sedih2..
nt gemok balik la 2..
=)

bunbun said...

@Maya Lisa

amin! huhuhuuu



sedih jugak. haha

bunbun said...

@::نور فيلزاتي::


yeahh fobiaditinggalkan tu mmg ada tapi bunbun takleh oh klo tak bele kucing







sesob sesoooooooobbbss *kesat hingus ngan lengan baju*

bunbun said...

@Cik Ezy


betulkah begitu?