Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, June 28, 2011

DIARI: Akhirnya gemok pulang selepas tawaf satu taman perumahan mencari calon isteri.




lepas subuh tadi dia balik.
masuk-masuk rumah terus makan
macam kucing dah doploh hari tak makan





yang kau tak balik tu sapa suruh!





perut dia dah slim oh tak sukanya!


lepas tu mak aku dengan aku dah pon bebel bebel dekat dia blablabla
alaaaa biasa lah dah anggap dia macam anak sendiri la katakan
kadang-kadang aku rasa mak lagi sayang gemok dari aku.
HAHAHA







lepastu mestila kena grounded kan
tak boleh keluar tujuh hari tujuh malam.
haha aku tak kira!
fobia oh nak bagi dia keluar lagi.
takut dia pergi merayap sampai ke bukit bintang sana.
umangai jauh gila kan BAHAH. 






lepas tu boleh pulak
dia buat muka pissed off
sebab aku tak bagi dia keluar
=..=




pissed off pon hensoom gak kucing aku hagaga





lepas tu aku pon tunggula dia tido
konon macam concern punya tuan




tidur pon pissed off jugak haha




tapi konon jelah aku tunggu dia tido kaaaaan
last last aku yang tido atas bare floor tu. 
lepas tu bangun mamai-mamai tulis entry nih. HA HA HA





aku offer dia bagi keluar tadi
dia tak nak pon.
merajuk pffffffffffffttttttt
siap main cak cak belakang langsir




ah suka hati kau.
duduk rumah lagi bagus
muahahahaha =D






mode:
gemok dah balik
ALHAMDULILLAH :)
barula aku back to normal
terima kasih korang!
for the moral support
weuhuuuu~





okebai!





10 comments:

kembikai susu lady said...

haha congratz bun!! eyh muke gemok ko mcam abg itam aq la....:P

Cik NeyNa said...

alalalalala...
eh..
nape tak spay dia?
at least dia pon akan makin sihat..

bunbun said...

@kembikai susu lady

gemok lagi hensem laaaah. haha

bunbun said...

@Cik NeyNa


spay ek? dy muda lagi kot

huhuhuhuuuuu. oh tak sanggup maks. kiki

Cik Ezy said...

kenekn perintah berkurung kat die!
haha..
dasat gemok ni..
ekekee

bunbun said...

@Cik Ezy

haha dasat tak dasat macam tuan dia lah. haha




ERK

ibnubaba_04 said...

eee..aku x suka bela kucing

bunbun said...

@ibnubaba_04


haha alaa arnab lagi susah kot nak jaga. kikiki

Irsyad Syah said...

syg sngguh dya pd gemok..jeles2..dh lama x bela kucing..mama x bagi..sbbnya...yg bg makan,mama...yg urus kucing,mama jgak...aq tau main jaa...hahhaa...mama jadi fed up ngan aq...hmm..sgtlah bosan n bosan x hdop ngan kucing...

bunbun said...

@Irsyad Syah

haha btul tu! bosan kot tak hidup dgn kucing. takpe nnti dah ada rumah sendiri kasilah makan sendiri kuikui