Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, June 15, 2011

dear mr magician, these are my feelings . . .

mr magician aku bukan yang ada super saia macam ni.
 mr magician aku yang guna daun terup tu




sekali terlihat kamu
terpikat pada bakatmu



dua kali terlihat kamu
tak percaya kau didepanku



tiga kali terlihat kamu
aku pasti itulah kamu!



empat kali terlihat kamu
kamu pula menegur aku :)



--------------------





just another story of new kind of people I met. tak pernah jumpa magician so entertaining macam dia. oh oke, dia magician pertama yang aku jumpa seumur hidup ni =,= one of his kind. good at social skill, peramah, suka menegur, ehhh aku tengah puji dia ke? ohlalalaaa~ ku hanya kagumi hanya memuji. uooohhh





p/s: thank you for the street show. loving it and enjoying to the bottom of the heart. 
I won't forget the smile you put up on my face that day. till we meet again :)





2 comments:

kAyShaari said...

emm...

aku tak tau nak komen ape ni..


emm...

kbai.

bunbun said...

@kAyShaari

haha adoi. xtaw nak komen xyahla komen!