Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, June 8, 2011

Day 8 – A picture of your favourite memory [supertembam memory] @___@

aahh sudaah aku apload lagi gambar super tembam ni puipuipui =P





gambar ni memalukan okay! yet so warm =DD





the situation : halim cakap yang skirt aku sama dengan kaler pentas. hahahahahamemangnakkenagigithalimtu *geram*




tapi ekceli aku terasa yang aku sangat disayangi devotees di situ. agagagagaga perasanlakaaaww XD. tengok jelaaah aku gelak sampai macam tu sekali *saham jatuh tergolek-golek yer* halim dan syauqi memang kaki mengenakan aku. muhammad agak beler dalam gambar ni tapi sebenarnya dia yang paling baik sekali dengan aku hahahaha yang aku tak tahan tu adi pon boleh gelak sampai macam tu sekali. puipuipui. kelakar gila weeehhhh. XD




hahahaha aku rasa sangat WARM :)



oke bubaaaaii :)


p/s : five years ago, aku tak pernah terfikir yang aku akan disayangi mereka sampai macam ni sekali hahaha bolehtaaaakjanganperasaaaan XD



6 comments:

chemay said...

wahhhhh..
dikelilingi lekai tampannn..
bunbunnn!!
chemay jelessss
sobs3

cik bunbun said...

@chemay


bukan ke komen anda sepatutnya berbunyi;

wahhhhh..
dikelilingi artis..
bunbunnn!!
chemay jelessss



HAHAHH

Lieyly ︱ Alia said...

cantik yaw :)
putih ungu :)
cantik :)

cik bunbun said...

@Lieyly ︱ Alia


hoho sebenarnya putih purple tu tema majlis. kekekeke =P

AnaSayaAku said...

haha a'a smelahhhh =) haha lawak kot BAHAHAHHA

bunbun said...

@AnaSayaAku


sama?mape yg same? HAHA