Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Tuesday, June 7, 2011

Day 7 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet [chino! come back boleh?]

chino! mummy miss you! bila chino nak balik dari shooting wonderpets?






Fufufufufuu nak sangat bela pig lagi. Chino mati pun dalam bulan January huhu lama dah rupanya kan.  Uhukuhukkk. Memangla nak bela kan tapi banyak sangat halangan.

  • Kat rumah aku ada lima ekor kucing sekarang. Cemana pulak kan nak bela pig pulak. Dulu bela kat PASUM okey jugak kan ufufufuuuu.


  • Fulus sekarang takdeeeeee. Nak shopping beli sabun mandi pon tak cukup. Erk. (budak gemok la ni tibai sabun aku. Grrrrrr!)


  • Selalu usha usha dekat pet wonderland tu mesti tinggal yang tak comel je fufufufuu. (macam saja tak bagi aku bela je kaaaan hahaha)






Haihlaaaaaa, suka guinea pig tapi entahla bila nak bela lagi =____=



Uhuk uhuk  bubaaaaiii =/


 p/s : nak kata trauma bela asek mati je tak jugak puipuipui.


6 comments:

JIJI YU said...

beli kat mano weh natang uh..aku nak jgk le

cik bunbun said...

@JIJI YU

natang neh mu carik kat pets wonderland tapi mahal gak la.

klo mu boleh carik kat tmpat penternakan ke salu jual murah jugak.


apasal ber mu-mu aku ni =.=

N@D said...

waaahh! hamster!!!

currently click at nuff :D

cik bunbun said...

@N@D

weh! ngengek! bukan hamster la! ni guinea pig. aduiduiduii



HAISHOOOO

nanad said...

PIG!?!?

oh,guinea pig..so the somel ;)

cik bunbun said...

@nanad


macam tuannye. ngehngeh