Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, June 6, 2011

Day 6 – A song to match your mood [the song that inspire] =D


Ahh tak kira tak kira! Nak letak lagu nasyid jugak! Puipuipuipui seribu kali pui.


JEJAK CITA - DEVOTEES













aku paling suka lirik part ni =)



Disana tiada jalan yang mudah

Hanya yang sabarkan terus melangkah

Berbekal keimanan didada

dan usaha pasti akan berjaya




Selalu bila tengah tengah takde mood nak belajar selalu aku play lagu ni untuk buat aku ingat yang yepp kat dunia ni takde jalan yang mudah so aku kene berusaha tak kira susah mana pun. Dan juga usaha + iman = berjaya! Hiphiphureeeeii. Lagu devotees memang banyak boleh bagi motivasi. Ohohhailapyuuudevoteeshahahh





Oke bubaaaii =)


*puas hati lagu nasyid menang kali ni kukukui

2 comments:

::نور فيلزاتي:: said...

mari menjejak cita bersama bunbun! hooyeah~

cik bunbun said...

filzati ; hahaha pantang ade devotees sikit. laju je dia komen. ngehngeh