Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Saturday, June 4, 2011

Day 5 – What makes you different from everyone else? [pengakuan si gila kucing]




Umangai. Susah betul =,= kekurangan pon boleh tak buat me jadi different from people other other? *Hahaa ni kalau ms maisarah baca aku punya broken broken for sure kena strangle sampai mamphus=,=*

Ah okay. What makes me different eyy..?







1# aku suka bercakap dengan kucing





Dalam dunia aku, aku tak pelik. Tapi dalam dunia orang lain, aku dipandang pelik. Hahahaah.







Gemok demok the debab alias bubu @ bob (berapa banyak nama dia daaaaaaa)



Perbualan aku dengan kucing selalunya macam ni;





“hai abang henshoooomm, lama tak nampak? Shombong eeehhh”



“anyonyonyooo seksinya perut dia” *sambil gomol-gomol perut dia*



“kitteeew pon comel gakss kenapa awak tamau kat kitteewwww” (ni bila gemok menggatal dengan kucing betina lain)











2# aku suka cium perut kucing masa dia tengah tidur HAHAHAHAHAHA. Kucing semua lari taknak tidur dekat dengan aku =,=



Mieeeyaaaaauuu! Seksi gila perut you hikhikhik =DD




Disebabkan perut gemok demok the debab tu sangat seksi, aku suka kacau dia tidur okeh. Sampai dia ada habit tidur belakang tv, belakang langsir hahaha tak guna punya kucing =,= kalau dia memang amik port aku buat tempat tidur memang siapla perut dia BAHAHAHH





3# aku obsess dengan kucing yang paling hensoom kat rumah aku.


Yang belakang tu arwah beben *bukan ben ashaari ye*. Yang hensooom tu gemok demok the debab alias bubu @ bob =D



Dulu masa beben ada aku sayang dia lagi sebab dia lagi hensooom. Tapi sekarang gemok demok the debab jadi mangsa dan selalu kena molest dengan aku hahaha guraugurau. Gila hapoo nak molest kucing puipuipui. XD



Hahaha yay I’m different from other cat owners!



Oke bubaaaii =)

p/s : in the cat world, I'm actually blacklisted =______=





7 comments:

mizzura said...

arwah beben tu kembar debab eh..sebijik ar muka..

kAyShaari said...

sexual harrasment terhadap kucin xD

cik bunbun said...

mizzura; ha'ah kembar la jugak. tapi hidung beben tu merah sebab tu dia lagi henseoom. kehkeh

cik bunbun said...

kayshaari; ngan kuncing takpeee. HAAHAHAHAHA

ila said...

saya curi gambar kucing. kekeke. okay xde pencuri kata die mencuri. C:

ila said...

saya curi gambar tucen kamu. okay xde pencuri ngaku die curi. kekeke pinjam je. C:

cik bunbun said...

@ila


ambekla darling. jangan buat jampi2 sampai dy tak sayang aku sudah. hahah