Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, June 26, 2011

Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently [ surat rindu-rindu boleh taaaaaaaak? ]

Awak,


Saya tak marah awak pon. Saya sikit pon tak tersinggung. Saya cuma bengang. Bengang bukan bangang, boleh? Bengang sebab awak hilang macam tu je. Mana awak pergi ya?







I think i might kick the person just in his face muahahaha! D:



Awak,


Saya tak tahu awak pergi mana. Saya cari facebook awak. Tak jumpa. saya bukak blog awak. Dah tak ada. mana awak pergi ya?





Awak,


Awak belajar kat sana tuh sampai perlu hilangkan diri macam ni ke? Awak tak kesian ke kat saya? Hari-hari saya tunggu awak. Kan best kalau ada orang boleh bagitahu khabar awak. Mana awak pergi ya?






Awak,


Awak sihat ke tak? Awak oke? Awaaaaak! Kenapa awak tak ingat dekat saya uh oh uh ohhh! Kenapaaaaa? Mana awak pergieeeeeeeeeeee???






Awak,


Saya tengok barang-barang yang awak bagi, saya teringat awak. Saya tengok post post lama saya pasal awak, saya teringat awak. Ohhhh mana awaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakk???






Awak,


Saya rasa saya tak payah kot peningkan kepala otak sangat cari awak. Nampak sangat awak tak teringat dekat saya pon. Pergilah belajar sampai jadi doktor. Bila awak dah jadi doktor saya tak nak datang klinik awak.





Assalamualaikum! ß tiba-tiba ending bagi salam BAHAH.





------------------------------------------------ 


I’m sorry! *ikut nada amir ML* aku tak reti tulis surat benci benci (stetmen muhung sikit kahkahkah). Aku sebenarnya carik kawan aku ni haaa. Hagak hagak reader blog ni ada tak eh yang belajar dekat azhar? Tolong carikan kawan aku ni yang bajet macam main nyorok nyorok ke hape haaa. Berapa bulan tah menghilang. Entah hidup entah tidak. BAHAHA.






p/s : I guess he had already lost me in his memory :( TSK



10 comments:

einz miszmessy said...

heeee...ingtkan pakwe......

Anonymous said...

x lost, stalk blog ko tiap2 ari, tgk ko da cam bahagia, xnk ah kacau, ko en da ad suffian, best boyfren, haha, bkn jeles cam iman ok, lol, ak da x gedik cam dulu, pk balik agak bongok ak ni dulu main gedik2 mnyampah, sori x wish bday ko, igt je, tp ko en da jd member celeb, bahagia je ak tgk :P hepi belated bday bun, sori lame mghilang :)

athirah said...

hye bunbun, mesti kawan bunbun tue study giler kuat..errr, positive thinking oke...

p/s: alaaa, comel giler namer "bunbun " neh..

bunbun said...

@einz miszmessy


LOL bunbun mane ade pakwe. bahah

bunbun said...

@Anonymous


wuhuuuu. i know u read mine. tapi tak adil okeh. ko sorang je nampak aku. tsk tsk :(. how come a friend can be gedik. u're never gedik i tot huhuhuuuuuu. and life would never be same w/o a friend like u sesobsesobbbbbbb (i even cry like u did HAHA)


bestboyfren? LOLLLLL. aku ingt gambar tu da cukup kabur hahahaha. hey heeeyy bukan boyfren la bengek. haaaaa kan aku dah bersembang at sini. huhuhuuuu.




-habes pecah semua rahsia rumah tangga-

bunbun said...

@athirah


haaha alaaa dia saje nak mghilang tuh huhuhuuuu.


yang abb comel tu mmg dah tahu lama dah BAHAH. thnx =) agagaa

Anonymous said...

bun, ak slalu pikir2 balik psl diri ak, camne ak hidup slame ni, bler reflect balik, ak ni ramai sgt kwn pmpn oh, "kwn baik pmpn", ko pna wat post psl laki camni en? masok oh kriteria aku, lol, tp xde ah ak trase sbb post ko tuh, cume kdg2 ak rase ak ni bole masok category "minor croc" la jugak, sbb tu ak hilgkn diri, ak nk cube brubah, tp kdg2 rase cam ap plak member2 ckp nnt, sbb tu ak buang fb ak buang blog, ak rase dulu ak hidup buat mcm2 cume nk carik perhatian org, ye ah, tyme f3 sume pndg ak plik, tyme f4 je stat ramai kwn.. org tu pon f3 bnci ak en.. haha, kat azhar pisah bun laki pmpn, campus pmpn tmpt lain campus laki tmpt lain, ak da brbulan gak ah mngasingkan diri dr makhluk pmpn kcuali mak n adek ak, kalau ak lame mghilg tu xya ah sdeh2, org muslim xkan pernah keseorangan, sbb kita sentiasa ad Allah, ko pon ad suffian n iman kan :P haha.. doakan ak k.. ak nk cuba perbaiki diri, ak mmg byk klmhn.. :)

kembikai susu lady said...

ingatkan aq.. wuwuwuwuwuwu :P

bunbun said...

@kembikai susu lady

haha ko watpe :P

bunbun said...

@Anonymous


LOL. mereka berdua takde apa2 istimewa okeh. kawan je la LOLOLOLOL. they won't wipe any of my tears. dulu tu bukan benci ah wehh. tak kenal maka tak tahu. haha. if that what u wish. oke :) hope that u won't forget me n those memories.



i'll make that enough for me... :)