Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Saturday, June 25, 2011

Day 21 – A photo of your favorite place to eat [tempat yang bukan semua orang boleh pergi] HAHHA


Aku ni jenis yang tak cerewet bab-bab makan ni dan kalau lagi murah lagi aku suka kaaan puipuipui ß the main reason why she gets gemuk easily =,= So aku suka makan dekat sini~





Mano ekau nak cari chicken chop sodaps kuah banyok daging lembut hargo limahenggetsembilanpuluhsen ce ekau cheghiter






Kalau add-on air ekau tambah sehengget je. Puipuipui.




Murah + sedap = keutaamaan kami sekeluarga hahaha =)




Tempat tu bukan ada chicken chop je tapi adaa banyak lagi western la kaaan cuma aku je la yang gila kan setiap kali datang pon mesti order set yang sama. Chicken chop with wedges. Cik alia punya mesti chicken chop with fries. puipuipui




Ni amende tah nama dia. Baby jae punya =)




Aku pernah cerita pasal tempat ni masa day 4 dulu. Aku ngan cik alia selalu datang sini like every wednesday lepas lab biology. Selalu datang berdua. Kadang-kadang bertiga. Kadang-kadang reramai. Buhuuuu~ syiok syiok~





Wajib minum serentak sampai air sama level. Haha apekaaaah.





You won’t get to eat here kalau kau orang bukan student UM kot. Hahaha. Walaupun sebenarnya UM tu sangat free free nak masuk bukan pakcik gagat mintak student card ke hape ke kaaan. So sila pergi sekarang. Haha.




Go to kolej 11 and then cari western corner kot nama dia. Puipuipui






p/s : cik alia pon dah ada blog sekarang =P
p/s2 : ni yang buat terasa perasaan nak sambung degree di UM membuak-buak ni. TSK. bilalaaaah kau nak keluar UPU oii



okebabai!



4 comments:

kembikai susu lady said...

weyh sile jgn promot belog saye bole??? malu la aii.... huhuhuhuhu

kesumaharyani said...

wahaaaa tak pernah pi. harap2 dpt masuk UM nanti T.T

bunbun said...

@kembikai susu lady

ahaha oke da remove. haha

bunbun said...

@kesumaharyani


ape ni budak PASUM pon tak pena pegi. hahaha