Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Wednesday, June 15, 2011

Day 15 – A TV show you’re currently addicted to [ oh yeaah sebab ada IZZUE ISLAM! ] =D



Dia sangat hensoom okeh =D


Hagagaga boleh tambah point ni untuk day 13 arituh. (aku lupa nak include) Aku selalu attracted to a person with janggut sejemput XD izzue islam ni takdelah sejemput sangat HAHAHA. Takpe laaayaaaaaan






Best gilaaaaa kot cerita ni! =DD


Sebenarnya bukan sebab izzue islam je laaah kaaaan hehehe. 





HERE ARE SOME REASONS =) 


  • Banyak pelakon-pelakon baru yang hebat-hebat seperti beto khusyairi, kefli idir, chomell fana, nadia aqilah dan tentunya izzue islam =DD
  • Ada pelakon faveret aku; SHARIFAH AMANI. Hohooo yep yep aku suka cara dia berlakon sangat setaaaaaaaiill.
  • Setiap watak diberi identiti yang sangat berkesan. Maksudnya watak dia tak tipikal macam drama melayu yang laen.
  • Tema dia mostly about friendship, family dan of course cita-cita la kaaaaaan. And it is not like typical friendship and typical family. Tu yang paling penting! =D
  • Aku suka tengok friendship antara zalia (amani) dengan jimmy (kefli). Sangat comel hukhukhuk.
  • Aku suka lagu tema dia haaa ape yek tajuk dia belum gugel lagi *malas* nanti-nantilaaaah.
  • Izzue islam sangat hensem ß perlu ke ulang banyak kali? HEHONK HEHONK.





Seingat aku takde lagi kot drama melayu yang bila aku terlepas aku macam;



“alaaaaa lupaaa!! Dah habis pulak tueeeeee!!”




(which is the situation last week -___- – this is when I realized how much I love this drama haha =D)



Oke bubaaaaiii! =)




4 comments:

kAyShaari said...

hoyehh! cik kay pun sukaaaaa sangat cerita ni. hehek.

same with me, yang jadikan citer ni best is watak oleh sharifah amani. she's cool okayy :D

but..kat pilah ni haa, xde tv9 la haa.. so, da 2 weeks melepas citer ni.. jadi ke dia g obersi?

kesumaharyani said...

kat channel apa bunbun? pukoi berapa?

bunbun said...

@kAyShaari

haha aku pon da 2 minggu terlepas =,= satu yang masa balik kg tu. satu lagi minggu lepas. tsk tskk.

bunbun said...

@kesumaharyani


tv9 la haryani =)

pukoi lapan setgh malam klo tak silap. ari khamis. hekhekk. esok!