Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Monday, June 13, 2011

Day 13 – What kind of person attracts you? [ belum boleh kira sebagai ciri-ciri calon suami oke ] XD



1# Muka dia ada Chinese look tapi taklah macam apek jual sayur dekat kampung seberang.



Haaa time macam ni lah kawan-kawan aku yang segar bugar dengan darah cina mereka boleh tulung sumbang namber fon abang memasing oke. Haha puipuipui. Nanti aku buatla elimination round hahahahaha bajet hotsetaaaf. XD 



haaa ni laah aku punya rasa. in english we say, this is my taste lorrrhh

nicholas teo wu chun jerry yan jam hsiao =)

p/s: dah macam hafiz zainal dah aku tengok wu chun dalam gambar ni -___-"




2# Suara merdu ala-ala josh groban tak pon macam Micheal Crawford. 


Hahahaha supaya setiap malam (kalau aku kawen dengan dia) kita boleh lawan karok versi opera hahaha comel gilaaaa =,= paling kurang pon time nak tido ada orang dodoi twinkle twinkle little star ye daaak. Hahaha aku pun tak tahu kenapa aku selalu attracted to this kind of person. Ada hati nak menjalinkan hubungan dengan retiss kah?



Sebenarnya artis-artis Chinese look kat atas tu sume setok setok penyanyi laah kaaaan hahahaha kira macam dah pakej la tu Chinese look plus great voice. Hapui hapui.





3# Boleh main musical instrument hahaha especially piano.


Kalau gitar gitar wa tak sentap sangat la kan tapi kalau piano memang aku jegejeng jegejeng habesla hahahahaa. Hagaknye sebab piano lagi mahal dari gitar kooot dan mostly rumah orang-orang kaya kan ade piano hikhikhik. So macam boleh buat conclusion la yang kalau main piano = high probability adalah orang kaya ß kantoi mata duitan di situ ye XD



p/s: Kalau keyboard pon boleh gaks. Weewewewewe~




4# gaya alim-alim gitu plus memang baik nak nak kalau dia sekolah agama.


Haaa yang ni aku tak tawu lah kaaan. Tapi aku memang selalu attracted to budak sekolah agama. Ni bukan kes double standard ke ape okaaay. Mungkin sebab aku pun dulu sekolah agama so aku macam dah biasa jumpa lelaki yang boleh buat setok suami gitueew. So kira macam aku ni kalau tengok dari perangai dia macam boleh tawu yang dia ni sekolah agama ke taaaaak. Buktinya, crush crush aku sume budak sekolah agama. Hahaha berapa banyak crush aku sebenarnya?  XD




5# Nama dia mula dengan huruf H.


HAHAHAHAHAHA ß ni bukan nama orang.


Yang ni takdela betul sangat. Tapi aku suka orang dengan huruf H. suka suki cam tu je laaa takdela sampai nak buat suami sebab nama dia je kan. Tapi setiap kali aku  buat cerpen kan, hero dia mestilah seorang yang bernama HAIQAL HAQEEMY. Wah waaaah. Nama novel gitueew. Entah wujud ke tidak puipuipui.






SO, sesiapa rasa ada kesemua lima lima ciri di atas, sila mesej saya oke

012-3456789

Jom kenal-kenal.huakakakaka. *waklu*



Oke bubaaaaii =)



10 comments:

::نور فيلزاتي:: said...

semua ciri2 ni ada kat adi ke? mcm ada kat halim je. nak2 nma kna start ngan huruf H. hahaha~

kAyShaari said...

hakhakhakhaah --->bkn nme org gakss

comel je entry kau.

dpt set0k2 cal0n suami tu pass la sket kat i :D

ENCIK TIKUS said...

nak suami nama mula dari h ? kalau nama dia hohontett kau nak ? haha justkidding..

dayanadarmawi said...

saye suke nom 1 tu , hha !

Ilyani said...

bunbun..jgn kte halim tau!If i know..siap la..

bunbun said...

@::نور فيلزاتي::


hahaa perasaan je tueeeeeeeee =P

bunbun said...

@kAyShaari


AHAHAHAHA! beres buk!

bunbun said...

@ENCIK TIKUS


takyah la kecewa sbb nama ko mula ngan huruf T. hahahaha.



hohontett pon oke gak senanye. macam green hornet pon hadooo. pui

bunbun said...

@dayanadarmawi


saya suka semua, hahaha =D


ni msti nak yg jambu2 gak ni =P

bunbun said...

@Ilyani


haha halim tak past yang no1 tu hokaaaayy. aahh. haha