Bunbun


Graduating applied geology student of University of Malaya, Kuala Lumpur. Married to a cute husband. Currently 22 y/o. Some older opinion might no longer serves as mine

Sunday, June 12, 2011

Day 12 – A photo of something that makes you happy [budak nerd haruslah begini weeeee~] =D



Full mark for my chemistry lab report is enough. Hahaha. Tu pon kena ugut encik penanda lab report untuk letak “very good” dekat situ gaaaks hahaha puipuipui.










Skendel dengan encik penanda lab report memang tak boleh dimaafkan. Hahahaha. Mamphos eden kalau dio baco belog eden laie puipuipui.



I think I deserve the mark okeeehh haha. Semangat buat lab report sampai buat research ke lubang platypus untuk dapatkan full mark tu kesobkesobkesob wa terkenang kapal susah wa di PASUM uhukhuk. And yang lagi penting, orang yang pinjam lab report aku pun tak dapat full bwehehehehh. *keji*




Oke bubaaaaii =)


6 comments:

Lieyly ︱ Alia said...

alia nk ckp congrat jgk sbb full mark , hee ~

Pyka Rahmat said...

untunglah chemistry hebat. haha

cik bunbun said...

@Lieyly ︱ Alia


hahaaa terima kasih =DDD

cik bunbun said...

@Pyka Rahmat


hmmm bolehla kot kalau nak cakap macam tu. hekhek

athirah said...

cik bunbun...congrate..heeeeheee

bunbun said...

@athirah


hagagagagaga XD